БОРИСОВ е ПРИКЛЮЧЕН, завинаги! „Да превърнем СТРАХОВЕТЕ на ХОРАТА в надежда за НАЦИЯТА“! Те повече НИКОГА НЯМА да УПРАВЛЯВАТ България, защото… СИСТЕМАТА досега беше: Да вземем от всички и дадем на нашите!


Борисов е приключен, завинаги!
„Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията“! Това предизборно мото на ГЕРБ ужаси българите и то веднага беше свалено от употреба, но остава да кънти в главите на хората, защото ясно доказва същността на тази партия – страх, ако не си от нашите и надежда, ако станеш от нашите. На това му викат тоталитаризъм. Разбира се нищо неочаквано, защото партия от лидерски тип, с

via GIPHY

лидер комунист, който е прочел една книга през живота си нищо друго не може да измисли. Навремето лозунгът „Дайте да дадем“ с пълна сила работи днес в тази тоталитарна партия! Затова те повече никога няма да управляват България.
Системата им беше:
debelo_4ervo
„Да вземем от всички и дадем на нашите“!
Но да ви предупредя мили мои. Нищо в България няма да се промени към добро, дори Господ да управлява България, защото


живеем в капитализъм. Тоест системата е всеки срещу всеки. Капиталистическата партия БСП ще вземе властта, ОК и това само ще възбуди носталгията на 60-70-годишните. Бъдещето е богатите – по-богати, бедните – по-бедни. Защото сметката на държавата от 26-28 млр лева някой трябва да я плати. А това няма да са държавните чиновници пиявици.
BB_karikatura

Подобни новини

Оставете коментар