Капиталистическата партия обяви ТРИТЕ ВЪЛШЕБНИ ДУМИ, с които ще СМАЧКА гробарите на изборите! Това са … СКАНДАЛ между младите капиталисти за ФЕН на ЦСКА №1 в листата насаден от НИНОВА… СЕНЗАЦИЯ: Кунева нападна Борисов заради…

via GIPHY

Капиталистическата партия обяви трите вълшебни думички с които ще смачка гробарите на изборите. Това са


компетентност, почтенност и българолюбие. Днес обаче сред младите капиталисти избухна скандал за листата за депутати, след като бившето пресаташе и фен на ЦСКА Иван Ченчев бе поставен като водач на листата в София област. Младежката организация на капиталистическата партия излезе с протестна декларация срещу Нинова. Тя обаче отвърна твърдо:
debelo_4ervo
„Сигурна съм, че младежите от БСП ще харесат Иван Ченчев. Ще се срещнат с него да поговорят, да го видят. Аз съм сигурна, че ще го харесат. Той отговаря за младежката политика в Изпълнителното бюро на БСП и не е неразпознаваемо лице“.
Кунева-Пръмова пък нападна Борисов, защото

той коментира, че никога повече не би дал образованието на човек вън от ГЕРБ. Поводът са спрените от Европа пари за образование. В петък стана известно, че Европейската комисия е изпратила предупредително писмо, с което съобщава за нередности в оперативната програма за образование и наука и обявява, че до отстраняването им всички плащания ще бъдат замразени. Брюксел предупреждава, че ако това не се случи, програмата ще бъде спряна.
Ivan_4en4ev_dimitar_penev

Подобни новини

Оставете коментар