ПАРИОТИТЕ се РАЗПЪРДЯХА! Таранът БАЙРАКТАРОВ във ВИДЕО: Напуснах ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ, защото е ГНИЛ, трима на БУТИЛКА ВОДКА решили…. Единият преговаря с ГЕРБ, … ФРОНТА е част от СТАТУКВОТО срещу което хората… ЛИСТИТЕ са пълни с….

Париотите се разпърдяха! Острието, централният нападател, таранът Димитър Байрактаров обяви снощи, че напуска фронта, защото е гнил. Подробностите:


„Моят морал ми говори, че нещата са много, много гнили. Напускането ми е по морални причини. За мен няма повече място в такава формация. Явно на книга изповядваме едни и съши ценности, но не и на практика. Това обединение е превърнато в част от статуквото, срещу което хората негодуват. Няма да стана съучастник в този сценарий, който ще завърши с ограбване на българската държава, коментира Байрактаров в предаването на Николай Колев „Делници“ по Евроком.
„Това че двама трима човека на бутилка водка са решили

да се обединят, не означава, че хората по места са се обединили с такъв ентусиазъм. Листите, които предстоят да бъдат представени, са изпълнени с изключително компрометирани хора и с хора, които са доказали, че нямат място в Народното събрание. Говорим за човек, който в 43-ото НС се е изказвал веднъж, и е бил гонен заради речта си. Представете си.
Байрактаров акцентира върху водача от Варна, който според него не е способен да води кампания поради здравословни причини. Но пък явно е послушен. На мен ми бяха казали, че

via GIPHY

съм предвиден на избираемо място след лидерите. Тези лидери не могат да си решат техните си проблеми и са буквално като детска градина. Темата с увеличаването на пенсиите е реално възможна, но моята горчилка идва от там. Днес си направих труда да разгледам стенограмите по повод въпросните пенсии и се оказа, че голяма част от депутатите от Патриотите дори не са присъствали. Аз не знам с кой ще се коалират т. нар. Обединени патриоти, но знам, че единият лидер води тайни разговори с ГЕРБ, другият с БСП, а третият не могат да го намерят.
Фронтът в момента няма програма, разчитат на

via GIPHY

заучени думи. Аз ще се боря, защото мисля, че трябва да уважа избора на 2,5 милиона българи за мажоритарна система. Аз ще изляза с името си и това, което съм направил. Ако те са били искрени, могат да ме подкрепят, за да продължим заедно тази битка. Вероятно моята принципност е причината да ме държат далече. Убеден съм, че ще ми бъде наложено медийно ембарго, защото съм излязъл с лицето и сърцето си.
Bairaktarov

Подобни новини

Оставете коментар