В КАПИТАЛИСТИЧСКАТА ПАРТИЯ се ИЗБИХА за ЛИСТИТЕ! Във Варна вече ЗАГУБИХА ИЗБОРИТЕ, заради… Публикуваме ви ВЪТРЕШНО-ПАРТИЕН СПОР за листите във Фейсбук и ще разберете за какво става дума

В капиталистическата партия БСП вече се избиха за листите. И това във всички градове, където от години колят и бесят едни и същи капиталисти. Във Варна капиталистите вече изгубиха изборите, заради


поставянето на Медузата Гуцанов на второ място в листата. Преди седмица Градския съвет изобщо не го сложи в листата и той напусна гневен с 10 души антураж. Дни по-късно е на второ място след Стефан Данаилов. 100% във Варна ще спечели ГРОБ, защото варненци ненавиждат медузите.
Публикуваме ви един вътрешно партиен спор изваден от Фейсбук за листата на капиталистите във Варна.
––––––––––––––––––
Потребител А:
Ето и пренаредбата на листата за БСП – Варна:

1. Стефан Данаилов
2. Борислав Гуцанов
3. Георги Андреев
4. Анелия Клисарова
5. Гражданска квота
6. Десислав Тасков
7. Йорданка Юнакова
Коментарите:
Потребител Б:
Червеният цвят ще победи !
Потребител А:
Не ми е за друго, ама другарката Албена Шавел беше в постоянен оргазъм от няколко дни…….сега да не е припаднала…….или ,дано има кой да и бърше сълзите……..
Потребител В:
Ако е такава листата, БСП губи Варна. Така мисля аз.
Потребител Г:
Няма да коментирам личности, но това не е добра новина. Така не се прави. Това е ясен знак, че БСП Варна е разделена и враждуваща. Ще претърпите сериозен неуспех. А организацията ви ще се фрагментира още повече. А това с Шавел е женска злоба. И го изтрий.
Потребител Д:
Не трий поста за Шавел……Миленов вие познавате ли тази дама……..за тази жена за всички беди и проблеми в БСП е виновен само Гуцанов. Така не се прави!Да не говорим за нейната партийна дисциплина, която липсва. И не става въпрос за женско отмъщение, тук става въпрос за това кой и от кога е в БСП….Петрова е от 30 години а Шавел от 3, а аз и моето семейство сме ….вече не помня от кога!
Потребител Г:

Шавел познавам от ФБ. Нямам намерение да взимам страна. Просто мисля,че не публично трябва да се коментират някои работи. А към мен преди Миленов, ще слагате другарю.
Потребител Д:
Diana Valentinova Извинете другарю. Аз познавам Шавел не само от ФС…….А от доста проведени срещи в нашата организация. На тази дама не и пука кой ще спечели……а да се намърда някъде/където,да лапа без да работи/!
Потребител Е:

via GIPHY

Как го няма и онова черното недуразумение Красито Янков? БСП Варна се опитва да се отърси от боклука…..Шавел е коя всъщност?
Потребител Ж:
За Бургас нищо не намирам…за листа ако има пренаредена
Потребител А:
За Наско ме е яд…….. Ама за кой по напред да се борим?
Потребител И:
И мен ме е яд за него…ейй страшни са…видяха че върши работа и край. Чудя се хора за работа ли искат или….?
Потребител Й:
И д-р Тасков е достоен!
Потребител А:
Не го познавам……..лично, но съм го виждала по конференции, дано да е достоен!
Потребител К:
Гарантирано кадърен , достоен и успешен! Варна трябва да го подкрепи !
Потребител Л:
Искам сега сериозно да попитам,този списък от къде излезе?! Искам сериозен отговор
Потребител А:
…аз имам инфо от където трябва, а списъка е от Афера!
Потребител Л:
Така може ли сега по сериозно! БСП не е Герб, листи не се нареждат от един човек. Листата се гласува в областен съвет, след това се утвърждава в НС . Ако лидера иска да пренареди нещо го предлага на НС ,а той е на 18.02 !!!!! И всичко минава през гласуване

via GIPHY

Потребител А:
Знам как се нареждат листи,ама не ти ли се стува че Варна е голям град,а ние от БСП – град приехме декларация, че искаме да се отделим от Областта! Значи нека те си предлагат техни членове……а ние наши……….аз няма да гласувам за хора които не познавам и не знам как работят, особенно ако са в партията от 5 години!
Потребител Л:
Ами имам предложение, да пренощуваме и да изчакаме по достоверна информация. Така Афера писа за Елена Йончева, че напускала Радев разочарована, а на сутринта какво излезе……..
Потребител А:
Казах друго……информация от София …
Потребител Л:
Някой е решил да се презастрахова и затова пуска предполагаем нежелан сценарии предварително. Аз пък знам друго 😉
Потребител А:
Не е редно да спорим тук и сега за нашите проблеми в партията……..ако не ме бяхте предизвикали…….поста щеше да си седи……и нямаше да се наложи да пишем подобни неща…прав е вуйчо………
Потребител Л:
Да такова е предложението, да изчакаме НС
Потребител Д:

via GIPHY

Това е листата аз пък да ви кажа….и без коментари повече!
Потребител М:
Стига вече с това хленчене! Само напред и БСП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Потребител Н:
Всичко е една помийна яма, едни и същи хора държат цялата държава. Всичко е една обвързана партийна мафия, обвързана като паяжина от членове и каквото и да прави партията и лидера, не може да се отърси от тях, защото цялата партия е зависима от тях. Затова подкрепям Слави, трябва веднъж завинаги да се отървем от тези партийни структури иначе няма спасение а вие дето сте станали членове на партиите, колкото и да защитавате позициите, все някога всичко ще се разцепи и затова ще ви съдят и близките ви
Потребител О:
Пак ли Гуцанов? Той не е ли старо лице?!
Потребител М:
Старо е ама гледат да го замаскират със Стефан Данаилов иначе Гуцанов коли и беси във Варна
Потребител О:
Не за друго но нещо бях чул, че ще се залага на нови но дългогодишни в структурата лица!
Потребител П:
Това с №2 -Гуцанов…Някаква шега ли е!?
Потребител Р:
Това вече е по-разумно. Че то какво бяха направили тези глупаци!
Потребител С:
Що не сложиха клисарова на второ място

via GIPHY

Потребител Т:
Харесваме или не -целта е долу герб!Всички ОБЕДИНЕНИ срещу злото на века Борисов!
Потребител О:
И ще танцуваме след това Кумбайя хванати за ръце!
Потребител У:
МОЛЯ ВИ ДА НЕ СЕ КАРАТЕ Писах и на Шавел миналата седмица да не се радва защото МОЖЕ ДА ИМА ИЗНЕНАДИ. БОРЕТЕ СЕ ПО МЕСТА НО ЗНАЙТЕ ,ЧЕ НИНОВА ЩЕ РЕШИ ОКОНЧАТЕЛНИТЕ ЛИСТИ.НИКОЙ ДРУГ….
TUTA_CUBA_300_250_40lv
Потребител М:
Имаше информация, че областния съвет е направил подребата на 12.02. Кое е вярно?
Потребител Р:
Вярно е, че Областният съвет си измисли една листа, в която изобщо не бяха включени предложенията на Градската конференция на БСП. Тя беше без Гуцанов, Клисарова и Апостол Димитров. И дори не е била сериозно обсъждана. Предложена и гласувана!
Потребител М:
Ясно! А кой принципно реди при вас листите – Градския или областния съвет? Питам защото ние в София ги редим на Градска конференция с тайно гласуване, но ние имаме три листи и е различно.
Потребител Я:
Разбира се , че БСП , ще спечели изборите ! Разбира се, че във Варна , БСП ще катастрофира (отново и ОТНОВО ЗАРАДИ ГУЦАНОВ) ! Разбира се , че Станишев (който реално го върна в листата) , е също толкова вреден паразит , колкото е и Гуцанов ! Тъжното е , че това се случва отново ….а още по-тъжно е , че не се случва само във Варна !
Потребител Р:
Panko Anchev БСП ще спечели и във Варна!
Gucanov

Подобни новини

Оставете коментар