Социологът КОЛЬО КОЛЕВ: ИВО ХРИСТОВ е взривоопасен ИНТЕЛЕКТ, съветвам БОРИСОВ да не сяда… ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ: ПИСМОТО от снощи на ЛОПЕС до НИНОВА доказва, че… Човек трябва да мисли преди да критикува Борисов Водещата МАРЧЕВА: Листите на БСП са пълни с ДЕЦА и ВНУЦИ на…

Интересен дебат се развихри по БиТиВи „Тази сутрин“ между социолога Кольо Колев, дясната политика Георги Харизанов и водещата Жени Марчева!


Кольо Колев:
Числата подвеждат, както на президентските избори, когато Цачева води. Важен фактор е, че изборите са задължителни. Това праща до урните 1 млн нови избиратели, които досега не гласуваха. Те са като вълна, нямат твърди политически убеждения. Те ще решат в последните 3-4 дни. Това е загадката, накъде ще се лашнат тези 40 %. 60% са решили за кого ще гласуват, а останалите 40″, това са 40 процента, не са 4. На президенски избори изборната активност е по-ниска отколкото на парламентарни.
Това Г-н Истина срещу г-жа Лъжа е като Боко маркуча срещу…
Те няма да се сблъскат директно, избират се партиите, а те са явяват знаме.
Георги Харизанов:
Думите от снощи на Антонио Лопес към Нинова,

което казва, че има гигантски различия между политиците в Европа и Нинова. Как Нинова ще отиде на конгреса на ПЕС и ще каже на всички, че са национални предатели. То говори за неуважение към европейските институции, към начина по който функционира ЕС.
Кольо:
Лопес прави неоценима услуга на Нинова, защото не само в Европа, но и в света се надига националистическа вълна, която казва стига с тези световни и европейски институции, ние трябва да гледаме нашата си къща. Въпросът е къде се правят тези избори. В Европа или в България. По този начин Лопес прави голяма услуга на Нинова и БСП. Тези избори не са мажоритарни. Фундаменталният въпрос е –

via GIPHY

Искате ли още от същото или искате промяна. Съветвам Бойко Борисов да не се явява в пряк сблъсък с Иво Христов, защото не завиждам на никой който застане срещу Иво Христов. Той е високо интелигентен човек брилятно владещ словото. Има едно много точно определение за него – Взривоопасен интелект. Разбира се Борисов няма да отиде на такъв дебат и правилно няма да отиде. В Благоевград Цветан Цветанов срещу Тома Томов е същата работа. Такъв дебат би завършил плачевно за

via GIPHY

Цветанов, защото той няма да отиде там да организира партия.
Харизанов:
Никой не отрича, че Тома Томов е високо интелигентен човек. Никой не отрича, че Иво Христов е високо интелигентен човек. Никой не отрича, че Елена Йончева е прекрасен журналист. Не е проблемът, че Тома Томов е хранен със златна лъжичка. Проблемът е, че неговата сребърна лъжичка е изцапана с кръв. Освен всичко е решил да донася за този онзи, за да може да се издигне в кариерата. Бащата на Тома Томов е бил
debelo_4ervo
шеф на лагера в Белене, къдете са избити десетки български граждани.
Кольо:
Това ли е основата на политиката. За внуците ли ще говорим. За дядовците ли ще говорим. Баща му не знам какво. Аз не ви оценява по баща ви, не ви оценявам по дядо ви, стринката, лелята.
Водещата Марчева:

В листите на БСП е пълно с деца, по-скоро с внуци на някогашния елит на социализма, голямото Добро утро – Ана Ананиева, дъщеря на Нора Ананиева, Иван Янчо Таков, внук на партизанина Пенко Таков – министър на търговията и заместник на Тодор Живков, Стоян Мирчев – баща му е социолога Михаил Мирчев, Тома Трайков – син на бизнесмена Марио Трайков, кръстен на дядо си от ДС.
Г-н Харизанов, Антон Тодоров какво прави в листата на ГЕРБ?
Харизанов:

via GIPHY

Това е въпрос лично към премиера (б.а той вече не е премиер). Антон Тодоров каза, че от 2 г подържа приятелски отношения с г-н Борисов и му помага с неговата активност.
Водещата Марчева:
Да говориш за един човек какви ли не неща, да го припознаваш с някаква престъпна схема и шайка и изведнъж да го целуваш по ръката?
– Неведнъж съм ставал свидетел на уникални метаморфози. Има хора, които са големи критици и изведнъж се случва някакво чудо с тях. Човек трябва да мисли преди да бъде критик на Борисов.
Kolio_Kolev_Georgi_Harianov

Подобни новини

Оставете коментар