ВИНЕТУ извади ДЪВКАНА ДЪВКА, за… ИМПОТЕНТЕН е вече, нищо не може да измисли! Последното е: Виждате, и ние ВЪРВИМ по МОДАТА, вкарахме в листата… СМЕШКАТА обаче изобщо не е СМЕШНА

Peevski_Borisov_edna_glava
Винету извади дъвката дъвка, за


Пеевски. Помъчи се да внуши през ефира, че Нинова се оттеглила от изборите в Благоевград, защото Пеевски бил там водач на листата.
„Изплаши се от водача на листата на ДПС в Благоевград Делян Пеевски и затова се оттегли от традиционния си избирателен район. Като разбра че Делян Пеевски ще води в Благоевград и реши, че имат нови лица, макар че този дебат щеше да ми е най-интересен. Аз мислех, че

от Цветанов се е отказала, но като чух кой е на ДПС кандидат и реших, че тя няма да стъпи”, коментира Винету.
Нинова отговори така:
„За нас е важно служебното правителство да осигури честни избори, а с какви кадри ще го направи си е негова работа. И ние сме против манипулации. Делян Пеевски за първи път ще се яви пред благоевградските избиратели. За журналиста Тома Томов от гражданската квота на БСП тези избори също са дебют.
„6-те апартамента“ пък смая:

„Общият процент на новите лица в листите е 54. В тях са включени 480 кандидати. В някои области процентът на новите лица варира между 75 и 80. Направили сме всичко възможно тези нови лица да бъдат общественици“.
Винету допълни:
„Виждате и ние вървим по модата. Адмирали, летци, изтребители, генерали. Търсих кавалерист, не намерих“!
Смешките му обаче вече не са смешни.

Подобни новини

Оставете коментар