ТРЪМП по-голям ДИКТАТОР от ПУТИН! Не пусна на брифинг ЖУРНАЛИСТИ от СВЕТОВНИ МЕДИИ като CNN, „Ню Йорк таймс“,.. Това в БЪЛГАРИЯ не може да се случи, защото всички медии са… ОЛАНД също скочи на Тръмп заради изречената ИСТИНА, че ПАРИЖ…


Тръмп е по-голям диктатор от Путин! Не пусна на брифинг журналисти от световни медии като CNN, „Ню Йорк таймс“, „Политико“, „Лос Анджелис таймс“ и „Бъз фийд“. Това в България не може да се случи, защото всички медии са обслужващи статуквото, преди и сега. Представете си Герджика или новият министър председател да не пусне на брифинг БТВ и Нова телевизия, Дарик радио и останалите?
Но какво се случи в Америка.

Битката на Доналд Тръмп с медиите продължава. От Белия дом отказаха достъп до брифинга на говорителя на американския президент на журналисти от водещите медии. От Белия дом обясниха решението си с аргумента, че на брифинга е имало много журналисти, които можели да предоставят информация на колегите си.
Си Ен Ен нарече решението на Белия дом „неприемливо“. „Изглежда те така отговарят, когато съобщавате факти, които не им харесват. Независимо от това ние ще продължим да информираме“, се посочва в изявлението на телевизията.
Изпълнителният директор на „Ню Йорк таймс“ заяви, че

via GIPHY

подобно нещо не се е случвало досега в историята. Гневна реакция имаше и от Асоциацията на кореспондентите на Белия дом. В знак на протест „Асошиейтед прес“ и списание Тайм бойкотираха срещата с говорителя на Доналд Тръмп.
Брифингът трябваше да се проведе без камери. При управлението на Барак Обама ежедневни брифинги се предаваха на живо по телевизиите. Говорителят на Белия дом заяви, че винаги са отворени и достъпни за медиите, но според него нямало нужда „всичко да се прави пред камерите всеки ден“.
Оланд също скочи на Тръмп, заради

via GIPHY

истината от устата му, че Париж вече не е Париж, заради политиката му на приемане на мигранти в годините.
Оланд призова Тръмп да внимава какво говори за приятелски държави.
Tramp_slujiteli

Подобни новини

Оставете коментар