„НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОЙ“ е 3-та политическа сила с 11,3%, отделно до урните няма да отидат…. СЕДЕСАРКАТА НИНОВА във ВИДЕО: БОРИСОВ го е СТРАХ от ДЕБАТ! Лидер-лидер, екип-екип – Да, но общо – Не! Логично е да стана МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, защото… Всичко, което каза НИНОВА за СВЕТЛОТО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ във ВИДЕО:

„Не подкрепям никого“ е 3-та политическа сила с 11,3%. Това са хора, които ще отидат да гласуват, но не са решили за кого. Отделно 45% няма изобщо да отидат до урните на 26 март. Това се казва в изследването на


Маркет линкс платено от БиТиВи.
Бедност, ниски доходи, корупция, здравеопазване, безработица, икономика са проблемите, които изтъкват тези 1001 българи участвали в проучването. То установи усещането е, че оптимистите са повече от песимистите.
Днес след 8 ч в ефира на БиТиВи беше лидерката на Капиталистическата партия Корнелия Нинова, която впечатли със своята категоричност при отговорите на въпросите.
„Не сме конферансиета! Ние сме лидери. Лидер – лидер, екип – екип – Да, но общо – Не! Борисов се страхува от такъв формат.
Очевидно лидерският сблъсък

няма да се случи, защото Борисов не иска“, категорична е седесарката.
Водещият и пуска видео с Борисов:
„Новите им лица са на 70-80 г, бащите им са кръвопийци, не да са хора, внуци, номенклатурчици. Те няма какво да показват. На тях им трябва кавга, за да се отвратят още повече хората от нас“.
Нинова отговаря:

via GIPHY

„Половината от тези хора, за които говори стоят до него и зад него. Самият той е запазил книжката си от БКП за да остане в МВР системата. Самият този човек е откривал паметника на Тодор Живков.
Ние сме за връщането на държавата и държавността. (б.а. Водещеят я пита –
Как се опрощават лихви на млади семейства от частна банка). Тя отговаря:


„Със закон, с печалбите които имат могат да си го позволят. Производство и българско производство. Другото, което ще променим е 80% от европарите вече да не се вземат от 20% от земеделските производители. Ние ще им сложим таван за да има и за малките производители. Държавата преразпределя, но не се меси в производството му. Търговските вериги да продават % българска продукция. Ние си продадохме всичко, сега и СЕТА. Преизчисляване на старите пенсии, ще струва

via GIPHY

800 млн на бюджета, Ние няма да вземаме заеми. Всеки може така да харчи като взема заеми.
Имаме различия със служебния кабинет. Външният министър е за СЕТА, ние сме против. Ние сме за лекарски кабинет във всяко училище, здравният министър мисли обратно.
Извън закона българите плащат 10 млр за рушвети, корупция. Логично е да стана министър председател, но първо трябва да победим. ДПС е невъзможен партньор. С кой ще се коалираме ще ви отговорим след изборите. Невъзможно е с ГЕРБ. Няма да правим това, което правиха ГЕРБ. Санирането като идея – Да, като кражба – Не. Ние щяхме да го направим с много по-малко пари.
Трите неща, които ще въведем е:
Да има правила, наказания и справедливост.

BB_Ninova_karikatura

Подобни новини

Оставете коментар