Сега ще ви стане ЯСНО защо иска ДЕБАТ сам със СЕБЕ СИ? Първият треньор на БОРИСОВ по карате: СТРАХЛИВЕЦ е! Един от моите му счупиха челюстта, Бойко Борисов трябваше да играе с БИЯЧА му, идва при мен и кърши ръце: Може ли…. ПЛАШИ го дори ….

Първият треньор на Бойко Борисов по карате разкри колко много страхлив е Винету! В социалната мрежа се върти ето този разказ на треньора за Борисов на младини:


Треньорът Валери Найденов:
„Бойко Борисов беше страхливец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов на турнир. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко

идва при мен и почва да кърши ръце: – Тука аз… още мога ли да не играя. В други ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи.
И аз го питам:
– Абе, пич, страх ли те е, какво?

– Ми аз предпочитам, такова…
– Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София.
И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши.“
karikatura_BB

Подобни новини

Оставете коментар