КАПИТАЛИСТКАТА КОРНИ се качи на КОН! ВИНЕТУ, който НИКОГА през живота си не се е мятал на КОН коментира от ДЖИПА си: Уважаемата ЕЗДАЧКА твърди, че … ЗАЩО не докарахте един КОН да го… КОРНИ разтърси ЦИЦКИ на кон, а Винету в театъра в Хасково!

Лидерката, шефът на Капиталистическата партия – Корни се качи на кон, по повод Тодоровден. Това се случи в шоплука, село Мрамор. Корни в черно, на черен кон. След като слезе от коня капиталистката коментира:


„Досега 10 крупни земевладелци прибираха субсидиите от Европа. Като дойдем на власт това ще се промени. Субсидиите ще са за малките и средни земевладелци, а не само за най-големите“.
В същото време Винету, който никога през живота си не се е качвал на кон, въпреки че е Винету коментира от джипа си в Хасково:

„Действат безпардонно. Главоломно смениха всичко, а уважаемата ездачка твърди, че не знае нищо. Едни избори имат да направят и тях не успяха да направят. Дай да видя вашите министри и тогава ще си говорим двамата колкото искаш. Кадрите им са или провалени или такива, които ще възбудят веднага обществото. За нас открих неща, които подразниха хората. Призовавам всички наши гласоподаватели да мислят, къде сгреши партията. Едно от тези неща е администрацията, която кара един човек да обикаля като кон в една и съща сграда за 5-6 разрешителни. Нали днес е денят на коня. Защо

не доведохте тук един кон и аз да го обяздя“, шашна публиката Винету в театъра в Хасково, където беше срещата му с гражданите.
Винету в театъра, а Корни разтърси цицки на кон в Мрамор!
Ninova_na_kon
Снимка 24 часа

Подобни новини

Оставете коментар