МАРЕШКИ шашна ефира „Он еър“: ПРОГРАМАТА ни е по-близка до БСП, отколкото до ГЕРБ, тъй като… БОЙКО БОРИСОВ не съм го виждал от… Каня НИНОВА на лидерски ДЕБАТ, а БОРИСОВ с експертите! Очаквам БЕНЗИНА да стане 2,60 лв, защото…

Марешки шашна ефира „Он еър“ тази сутрин, като намекна, че след изборите може да направи коалиция с БСП, ако те се разпишат под 6-те му точки от неговата програма. Интервюто:


– Нека да започнем с водачите на листите ви. Вярно ли е, че това са хора управители на вашия аптечен бизнес?
– Само за 1 минута ще ви върна назад по темата на предните ви гости. Дали ще има ценови шок във връзка с влизането ни в еврозоната. По-скоро няма да има ценови шок, но ако картелът в горивата заедно с техните партии марионетки спечелят изборите ни очаква ценови шок. Това трябва да го говорим, защото на 27 март може да осъмнен с цени между 2,50 и 2,60 лв за обикновения бензин и дизел. Това е най-близкият ценови шок, който може да очаква българския гражданин.
На вашия въпрос за водачите на листи. Аз имам трима управители в аптечния бизнес и, ако мислите, че 115 души са управители, значи управлявам аптечния бизнес на цяла Европа. Това са хора с


висок морал, честни и почтенни, защото са единствените, които си подадаха оставките в общинския съвет на Варна, когато варненци поискаха оставката всички в Общинския съвет. Излезе Байрактаров и каза, че 3-ма души са се събрали на бутилка водка и са сглобили коалицията, там всички са неморални, там всичко е гнило, ВМРО, НФСБ, Атака са част от статуквото. Такива неща при нас няма. Затова казваме – всички на тест за наркотици и алкохол. Зависимостите от наркотици и алкохол, при нас няма алкохолици и наркомани. Как да си покажем експертите, след като не можем да се явим на дебат. Нашите опоненти се крият. Каним на лидерски дебат Корнелия Нинова, а Бойко Борисов с експертите на дебат по програмата, която е от 6 много важни точки. В такъв дебат ще лъснат всички измами, които сега ни пробутват предизборно.
– Според последните социологически сондажи се нареждате на трето място, вярвате ли вече на социолозите и с кого ще се коалирате?


– Ясно е, че сме много по-напред от това, което ни дават в момента. По-скоро ще се коалираме с тези, които се подпишат под нашата програма, нашите 6 точки и се противопоставим на 6 други – не на безпринципните коалиции, корупцията, малкия и средния бизнес трябва да бъде подкрепен, а не убиван, демографския проблем, образование, здравоопазване и полиция, доходи. Това са 6 точки, които нашите опоненти съсипаха, затова ние насреща имаме 6 наши точки.
– Валери Симеонов каза, че „Марешки“ е проект на ГЕРБ? Познавате ли Бойко Борисов?

via GIPHY

– Познавам го. Срещал съм Бойко Борисов, но от 2 години не съм се виждал с него. Този говори така, защото по някакъв начин трябва да замажат нещата, които са се случвали досега – безпринципните коалиции. Самият негов заместник казва, че те са се събрали на бутилка водка да създадат тяхната коалиция. И той как да замаже това и Слави Бинев, който мина в ДПС и така маските им с псевдопатриотите паднаха. Едните викаха циганите на сапун, другите викаха ние ще ви пазим от тях.
– По скоро ГЕРБ или БСП?
Mare6ki_v_On_air
– Това, което виждам по програмата, по близо сме до БСП. Не го казвам аз, а животът, че след всяко управление на БСП идва крах, но програмата им в момента е по-близка до нашата. Да възможва е коалиция с БСП на тема 6-те наши точки.
– Марешки българския Тръмп ли е? Така ви нарече „Ню Йорк таймс“!
– Вижте дотолкова съм Тръмп, доколкото съм несистемният играч. Този, който се бори срещу старите партии довели до тази нищета в България.

Подобни новини

Оставете коментар