НИНОВА поздрави БОРИСОВ за 8 март! САШО ДОЙНОВ: Останахме 10% МЪЖЕ! Ние сме ЖИВЕЕМ ПО-МАЛКО, тормоз. Балгария е в ръцете на БЕЗСМЪРТНИ БАБИ Водещата Десислава Стоянова: Получаваме 15% по-малко САШО КАДИЕВ: Скъпи ЖЕНИ, готови сме да се отзовем за всякакви ваши нужди

Днес е 8 март и затова Нинова поздрави Борисов за празника, по телефона, след като той не и се обадил до обяд. Интересен разговор за 8 март, отношенията мъж – жена се разрази в „Преди обед“ по БиТиВи.


Артистът Сашо Дойнов:
– Жените всичко правели, работа, деца, родители, каузи, а за мъжете имам чувството, че лежат на един диван и ядат стриди. Посочете ми една опера написана от жена?
Социологът Ели Христова:
– Но жените са били важен фактор за написване на тези опери от мъжете. Най-големият критик на Моцарт е била сестра му. Това, което не е одобрявала не е виждало бял свят.
Дойнов:
– Това не е вярно. Ти говориш за някой друг композитор. Критици са му били 5-6 нощни певици през вечер.
Христова:

– В много държави днешния 8 март е официален празник. Днес освен на жената, майката, … е и ден на колежката, казваше баща ми. В Нова Зеландия през 1893 е приет първият закон, който дава права на жените да гласуват. Последната държава е Саудитска арабия, през 2015 г.
Водещата Десислава Стоянова:
– Днес жените получават с 15% по-малки заплати.
Сашо Дойнов:
– Ние сме доказано дискриминирани от жените. Останахме 10% мъже, другото е жени. Ние сме подтиснати от това огромно нашествие на жени. Нищо, че имат външни белези на мъже, те са си жени.
Христова:

– Не можем да си затворим очите, че в световен мащаб в последните години жената се превръща в някаква вещ. Притежание на мъжете. Жената да си стои в къщи.
Сашо Дойнов:
– Това е доста нахално, вие имате повече права от нас и ревете. Мъжете са репресирани, чисто физически. Да вземем простия факт. Една жена може да вкара в гроба поне 10 мъже за 1 месец, стига да иска. Мъжът и сега е глава на семейството.
Христова:
– Сега има много семейства, в които жената е глава на семейството. Сама отглежда децата си, родителите си.
Дойнов:

via GIPHY

– Сега изобщо няма семейства, не се женят. Кое момче е получило джип и телефон без нищо да прави. Аз мога да ти посоча 985 момиченца, които ги получават.
Водещият Сашо Кадиев:
– Ние мъжете нали знаете как сме, като получим малко смирение от вас и си разтваряме душата!
Дойнов:
– 60-те години в нашия клас нямаше дете на нито едни разведени родители. Сега няма дете на нито едни женени. Имаше семейства. Баща ми никога не е била майка ми. Просто не се развеждаха, защото имаше ред.
Христова:

via GIPHY

– По света има места, където жените са осакатявани физически, за да не могат да изпитват удоволствия. Като добитък са.
Дойнов:
– Какво ме интересуват арабите.
Водещата Стоянова:
– Една жена като излезе по майчинство.. Шансовете на една жена да започне работа, ако смята да има деца веднага и намалява шансовете.
Дойнов:
– Дайте да променим природата, да има 20 елена и една сърна. Да променим Природата ли. Такава е, да се обесим ли? Направила е 20 сърни за 1 елен. Жените живеят повече от мъжете. Тормоз. Ти пък Кадиев не знаеш ли? България е в ноктите на безсмъртни баби!
Кадиев:
Скъпи жени, обичаме ви и сме готови да се отзовем на всякакви нужди ваши.
Видео:

Подобни новини

Оставете коментар