БОРИСОВ определи НИНОВА на ТРАВЕСТИТ и още: В досието на дядо ми пише: ВРАГ на НАРОДА, ФАШИСТ, никога да не заема ръководни постове! 1993 г аз бях до ТОДОР ЖИВКОВ, а Нинова беше ВЪРЛА СЕДЕСАРКА! Казвам на ВНУЧЕТО, не е лошо да си ДЕДО, лошо е с баби да спи!

Бойко Борисов определи Нинова като травестит и каза още в ефира на БТВ:


„Новият парламент ще бъде подложен на огромен натиск. Новото правителство трябва да е кратко срочно, защото 2,5 млн поискаха друг начин на избор, 1 лв субсидия.
– Трудно минавам в ролята на друг пол, на Нинова и е по-лесно, обижда, агресивна е. Най- рисковите пожари съм ги гасил аз. Заваряваха цистерните и аз бях там, рисково. Ако бяха гръмали, щях да си отида и аз. Аз много уважавам жените, но не могат да ми поставят условия. Може би затова и не съм женен.

– Няма да участвам в дебат с Нинова, щом съм страхлив. Ще дойде време да и го напомня, щом е такъв смелчага.
– Аз с Тодор Живков съм се запознал, когато падна от власт, 1992-3 г, когато е опасно да стоиш до него. Било е изгодно за мен ли? Тогава Нинова е върл активист на СДС. Майка и татко никога не бяха ми казали какво се е случило с дядо ми. Като бях в Симеоново всички ставаха членове на БСП, такъв беше редът. В досието на дядо ми пише Враг на народа, монархо-фашист, никога да не заема ръководни постове.

– Истинсикият проблем ще дойде на 27 март, когато трябва да се прави правителство. Натиск от референдума. Ние сме в по-добра позиция, защото сме работили с Патриоти и Реформатори.
– Цецка Цачева е лично моя грешка.
– Европа на 2-3 скорости. Страх ме е, че с ново управляние България може да включи на задна. Ние трябва да стоим на първа скорост, да влезем в чакалнята за еврозоната.

via GIPHY

– Лидерът на партията трябва да стане премиер. ДПС винаги работи с 1-2 стъпки пред останалите, защото си има твърд електорат.
– Внучето добре, че не гледа карикатурите, че ще се отчая от дедо си. Аз му казвам, не е лошо да си дедо, лошо е дедо ти с баби да спи.

Подобни новини

Оставете коментар