ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ откри едва днес ТОПЛАТА ВОДА в Брюксел: Европейският съюз е СЪЮЗ на СМЕТКИ и ПАЗАРЛЪК! В това време ПЕНСИОНЕРИ крещяха пред ПРЕЗИДЕНСТВОТО: Да СМАЖЕМ тези престъпници и ГЕНОЦИДА над българския народ и… КОМЕНТАР: Интересно, защо пред президенстството?

Президентът Радев откри едва днес Топлата вода в Брюксел:
„Европейският съюз е съюз на сметки и пазарлък! От тази седмица Европа


няма да бъде същата. Тук съм, за да изразя ясната българска позиция в подкрепа на основополагащите ценности на ЕС – единството и солидарността, и да се противопоставя на тенденцията за Европа на две скорости – за формирането на център и периферия. Дебатът за бъдещето на Европа по нови механизми, както се предлагат, едва започва. Предстои да разгледаме Римската декларация. Едва сега

започва дебатът по Бялата книга на Европейската комисия – ще приключи през декември. Дотогава трябва да извършим много задълбочен анализ, да отговорим на призива на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер във всяка държава да има анализ от институциите, но и да стигне до всички граждани. Това е важен дебат”, посочи президентът.
б.а. Вие разбрахте ли нещо?
Радев гласува за

Доналд Туск при избора му на председател на Европейския съвет за още 2,5 г.
В същото време пред президенството в София пенсионери от цяла България крещяха:
„Минималната пенсия да стигне до жизнения минимум, защото не е възможно съществуването на обикновения човек. Българи , Народе, събуди се за да спрем и смажем тези престъпници, които са обявили геноцид на българския народ.

Подобни новини

Оставете коментар