БОРИСОВ преди 2 часа в Бургас пред свои: ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ защото днес в Брюксел е подписал…. ОМИТАТЕ ни, ние отиваме на село! Ще берем ЧЕРЕШИ, ще правим КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ, РИБА ще хващаме…. Ние сме СКРОМНИ, тихи и НАБОЖНИ и не шумиме!

Борисов призна пред свои кметове и подчинни в зала в Бургас преди 2 часа, че ще загуби изборите, като направи уникален анализ на обстановката в България и по света.


„Времето ни изтърква, омръзваме на Народа. Омитате ни и ни отиваме на село. Ще берем череши и ябълки, ще правим кисели краставички, риба ще ловим, можем и с ръце.
Носят ми документ в който пише, защо не го прочете, караш ме аз да го чета:
Президентът Радев е гласувал резолюция в Брюксел в подкрепа на

СЕТА. Браво на него. Благодаря му на президента Радев. Дано да продължи така, да не слуша тези, които си го преписват за техен президент. Защото той реално си е наш. До оня ден Нинова ни упрекваше, че сме национални предатели, защото сме подкрепили СЕТА. Сега излиза, че и президента е национален предател, както аз. Чувате ли за какво безумие става въпрос.
Досега България беше на първа скорост в Европа. Има критерии, изчислили са, че ако някоя държава надвиши 60% външен дълг или 3% дефицит, ако си 4% плащаш наказателна процедура. Програмите на БСП много лесно се чупят, одържат 1-2 години. То е като

едно семейство, което харчи повече отколкото изкарва. Идват банките и му вземат къщата. Ние сме длъжни да приемем еврото, такъв договор сме подписали. Те казваш така, щом искате стойте си в периферията. България е с 27 % външен дълг, 0 % инфлация, оставихме им 3,8 % икономически растеж. Сега е 2,5 %, до изборите може да стане много надолу. България трябва да е там, където е Германия, Франция. Имиграционен натиск 0. Орбан вика как можа ти да се оправиш, имаш 2000 бежанци, а ние строим огради, а имаме 30 000″.
Елена Йончева обяви светкавично, че търси смели адвокати, които да заведат дело срещу Бойко Борисов, който на тази среща обяви, че тя е станала журналистка звезда, защото държавата е платила милиони левове за материалите и в чужбина.

Подобни новини

Оставете коментар