РАДАН КЪНЕВ пред ВАРНЕНЦИ в 1 час и 10 мин ВИДЕО: КРАЖБИТЕ на ВЛАСТТА, това основното, което ни разделя с РБ-2! БОРИСОВ има 2 ПАТЕРИЦИ – българска и турска! ВАРНЕНЦИ добре познават КОРУМПИРАНОТО управление на ГЕРБ и БСП! ОБЕДИНЕНОТО ДЯСНО е независими и СМЕЛИ ХОРА заедно срещу КОРУПЦИЯТА


Лидерът на „Нова република“ Радан Кънев се срещна с варненци и отговори на техни въпроси. Всичко може да видите във видео от час и 10 минути:

Кражбите на властта, това е основното, което ни разделя с Реформаторски блок-2. Борисов има 2 патерици – българска и турска! Варненци добре познават корумпираното управление на ГЕРБ и БСП. Обединеното дясно е независими и смели хора заедно срещу корупцията!
Подробностите:
Отношението към кражбите на властта не може да не бъде основно мерило за политическо позициониране. Това е едно от основните неща, което ни разделя с РБ-2. Реформаторски блок е крадено име – крадено с помощта на Лютви Местан. Те не биха могли да се явят с това име без подписа на Орхан Исмаилов от НПСД, а той се подписа, разреши им да откраднат името и отиде при Местан. Така Борисов си има две патерии – РБ и ДОСТ. Една българска и една турска патерица.

С тези думи Радан Кънев започна дискусията по време на среща с варненци в препълнената зала „Европа” на Фестивален и конгресен център.
Варненци добре познават корумпираното управление на ГЕРБ и БСП, чрез модела „Кирил Йорданов” и Янко Станев.
Заради желанието на управляващите от няколко мандата да откраднат парите, АМ „Хемус“ не е помръднала.
Повече от 15 години не се случва нищо на варненското пристанище, защото се надпреварват кой да извърши кражбата, на чий парцел да е строителството, кой да прибере парите от строителството.
Не знам колко още катастрофи и жертви трябва да има по пътя Варна – Бургас и по пътната и жп връзка Варна – Русе, за да стане ясно, че това са проекти от първостепенно значение за цяла България и особено за Североизтока, проекти, които определят икономическото, културното и демографско бъдеще на огромен регион от България.
Тази надпревара кой да открадне парите, в крайна сметка, блокира цялата държава.
През целия си политически живот

съм работил за обединено дясно. Само че за обединено дясно, а не за подчинено и зависимо дясно, защото за съжаление Реформаторският блок стана подчинено и зависимо дясно. Това е проблемът и трябва да се казва именно по този начин.
Никога моята идея за обединено дясно не е била ГЕРБ да е началник на дясното и ГЕРБ да ти казват какво да правиш. Затова и сега се явяваме на две различни места. Искам този отговор да го чуете ясно и категорично. Там е проблемът. Идеята за обединено дясно е

независимите смели хора да бъдат заедно срещу корупцията.
Така създадохме Нова Република – това са смелите и независими хора, които се отказаха от властта, а можеха да останат в нея, ако искаха.

Подобни новини

Оставете коментар