ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА: Без съмнение ще осъдя БОЙКО БОРИСОВ и след това той ще НАПУСНЕ ПОЛИТИКАТА! ТРЕПЕРЯ, за първи път го гледам, ТОТАЛНА ЛЪЖА е! Не може да хвърля КОФИ с ЛЪЖИ 2 седмици преди ИЗБОРИТЕ и е бил 2 пъти МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, ВИДЕО: Включи се слугата ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ и обясни, че 2 млн били дадени за ФРЕНСКИ БОЛЕСТИ от….

„Направо треперя! За първи път го гледам. Тотална лъжа. Не знам изобщо как може да се измисли такова нещо. Той петни не само моето име, но и престижа на журналистическата професия“, възмути се Елена Йончева в ефира на


БиТиВи, след като за пръв път видя записа с изявлението на Бойко Борисов, че неговото правителство е платило милиони левове за материалите и документалните филми на Елена Йончева в чужбина. Тази фалшива новина беше потвърдена и от бившия министър на финансите Симеон Дянков.
б.а. От месеци ви казвам, че най-големите тролове и производители на фалшиви новини са лидерите на партии, вие не вярвате. Ето ви доказателство.
„Всички документални филми, които съм правила са финансирани не от БНТ, а от

спонсори, които сама съм си намерила. Така винаги съм имала свобода и незавизимост. Аз работя с външни предавания и никога не съм използвала бюджет на телевизията. Затова ще дам Бойко Борисов на съд. Симеон Дянков също трябва да доказва думите си в съда, защото това е голяма лъжа. Готова съм да се откажа от всякаква политическа битка и ако това не е лъжа, аз ще изляза от парламента. Ако се окаже, че е лъжа Борисов да си поеме отговорността и напусне политиката. Не може да хвърля кофи лъжи върху мен 2 седмици преди изборите. И това е човек, който е бил 2 пъти министър председател на България. Това е недостойно. Вече съм наела адвокат и той ще бъде осъден.
По телефона веднага се обади един от слугите на Винету – Георги Харизанов и обясни, че

парите не са платени от БНТ, а от през разузнавателна централа. 2 милиона лева на българското разузнаване за френски болести на френското разузнаване. Каква била връзката с Елена Йончева щяло да стане ясне, след като заведе делото. Прокуратурата щяла да прецени каква част от секретната информация да изнесе, за да се разбере от какви френски болести са боледували френските данъкоплатци на стойност 2 млн лева, загадъчно обясни Харизанов.
б.а. Тоест плашат я.
Йончева коментира, че кашата вече е пълна и всички трябва всичко това да го кажат в съда.

Подобни новини

Оставете коментар