МАРЕШКИ показа ИЗМАМА на ДЕФОРМАТОРИТЕ и коментира: Партиите на СТАТУКВОТО си сменят властта и се ОНЕВИНЯВАТ едни други за КОРУПЦИЯТА, защото знаят, че… Аз обикалям БЪЛГАРИЯ и оня ден един ОВЧАР ми каза: …. Откриваме БЕНЗИНОСТАНЦИЯ за СОФИЯНЦИ в 8 ч в….

Марешки показа измама на Деформаторите и коментира следното в ефира на Нова телевизия в дебат с Кутев от Капиталистическата партия, Антон Тодоров от гробарите, който до преди 2 месеца вадеше документи за Винету, с които да го вкара в затвора, а днес е негов депутат, Радан Кънев, и Ваньо Шарков от Деформаторите:
– „Вижте ги как използват името на нашата партия „Воля“, защото знаят, че ще влезем в парламента и искат


да ни отмъкнат избиратели. Вижте ги какво разпространяват из цяла София – отгоре пише „Воля“, сложили си номера, нашият е №6, а не 21. Най-долу с малки букви пише Реформаторски блок и Глас народен. Имитация има само на най-добрите неща. Защо не имитират БСП и Корнелия Нинова или Бойко Борисов и ГЕРБ?
Партиите от статуквото се обвиняват една друга колко много е крала другата. Аз ходя сред хората и оня ден един овчар в планината ми каза:


Как мислите, аз тук в стадото си ще вкарам ли вълк. Това е проблемът с корупцията в България. Тези, които досега са правили корупция казват днес да правим комисии. Естествно, че комисията, която те си я спретнат помежду си, тя ще оневини, а няма да вкара в затвора тези коита са крали предния мандат, защото знаят, че мандатът им ще свърши и тогава някой трябва да оневинява тях. Затова все по-ясно става, че колкото повече безобразия са правили, когато са управлявали, предните 2 години ако БСП казва, че ГЕРП са правили безобразия, то предните 2 години БСП правеха безобразия. Е как искате да има промяна в България. Трябва максимално бързо на 26 март да изметем цялата тази смет от парламента. Тези, които са създали България най-корумпираната държава в Европа. И най-бедната и да обърнем тенденциите, да направим България най-бързо развиващата се и най-некорумпираната. Но с корумпирани политици това не може да се случи.
Полицай във всяко едно населено място, но ни ще го направим. Дебатът е между новите, които не са обещавали нищо през годините, а са готови, са прагматици и технократи. И сега пак ни обещават, е защо не са го направили досега. И започват едни красиви програми, а аз ще изглеждам фалшиво на техния фон. Само красиви, но неизпълнени“. А ние обещахме и откриваме бензиностанция за софиянци, в 8 ч в сряда.
Радан Кънев:

Вижте, ерата Борисов свърши. Този човек повече няма да се върне на власт. Няма повече да представлява дясното. Хората се страхуват дали ще се върне ГЕРБ с Патриотите или БСП с ДПС. Г-н Марешки говори за новата политика. За новата политика ние от „Нова република отговаряме за дясното, за лявото не отговаряме“.
– „Ще ви дам пример как ще увеличим полицаите по селата. 20 млн лева картела краде само от горивата на полицията. С тези пари може да има 1000 нови автомобила минимум и полицаи във всяко село.

Подобни новини

Оставете коментар