БОРИСОВ изуми СВЕТА в Разград на живо във Фейсбук: Президентът ТРЪМП говори първо с мен в света, защото…. Не знам да е говорил с някой друг досега Вчера евродепутатите на БСП гласуваха в ЕК да се вдигне ЦЕНАТА на ТОКА Добре МИЛИЧКИ, разчитам на вас! ВИДЕО:

Бойко Борисов изуми света в Разград. Предаването на живо свърши преди малко. Борисов изуми света с твърдението си:


„Президентът Тръмп първо говори с мен в света, защото Балканския регион е най-взривоопасния в света. Не знам да е говорил с някой друг досега. В първите дни от мандата си ми се обади, на мен Бойко Борисов, първи в света.
Какви глупости каза още Винету:

Имаме 14 млр фискален резерв. Ще ги изхарчат за 7-8 месеца и след 1 г ще сме пред нови избори. Сега има пари да се направим Хемус.
Когато се правят коалиции няма значение дали имаш 75 или 15 депутати. Дойде им сила с президента Радев. В протокола на ЕК пише: „Приветствам, всичките 27 държави приветстват СЕТА и Радев и той като представител на България. Вие сега приветствате ли ме или ме биете с камъни.
Вчера евродепутатите на БСП гласуваха в ЕК

да не се субсидират мините ни, тоест Мариците ни, и цената на тока ще се вдигне.
За Европа и Турция! Ние сме в Европа и когато нападат ЕС нападат и нас. Османски шутове, ще управляваме Европа, това е недопустим тон и го осъждаме, не сме съгласни. Автобуси с турски маршове, османиски. Всеки, който си играе с тази тема става наш противник. Исторически така се е свело да живеем заедно. Аз съм бил много пъти в Турция, и им казвам – това може, това не може. Казват ще ви пускаме по 15 000, чакай бе това да не е стадо с говеда. 70 000 бежанци има в Гърция. Границата ни се пази както трябва, затова у нас са нула. ДОСТ гласуваха за Цачева за да си проверят колко са им гласовете.

Цялото видео може да гледате на този адрес:

Среща с жителите на Разград

Публикувахте от Бойко Борисов в 18 март 2017 г.

Подобни новини

Оставете коментар