РАДАН КЪНЕВ: Всеки път, когато ДОГАН се НАПИЕ и реши да ПИШЕ, цялата ДЪРЖАВАТА трябва ли да КОЗИРУВА На ВСЯКА ЦЕНА трябва да спрем КОМУНИСТИТЕ от ГЕРБ и БСП към връщането им във ВЛАСТТА

Лидерът на ДСБ Радан Кънев смята, че на всяка цена трябва да се спрат комунистите от ГЕРБ и БСП от връщане във властта.
„Ужасното на тези избори е, че стотици хиляди българи, които са с десни убеждения и са подкрепяли Борисов през годините, сега


са толкова разочаровани от него, кражбите и безобразията на партията му, че са готови да признаят Корнелия Нинова и БКП за алтернатива. Десни хора са готови да дадат гласа си за БСП, само и само да го няма Бойко”.
Според Радан Кънев не трябва да се отварят изборни секция в Турция, тъй като от юли месец насам тя не е демократична република. Той призова служебния премиер Огнян Герджиков да поеме отговорност.
„Не можем да разчитаме, че нашите съграждани ще упражнят свободно правото си на глас. От страна на Турция има намеса в българската и европейската политика. Можем само да гадаем какво ще напише Ердоган в протоколите, на които не можем да се доверим”, каза Кънев. Той отказа да коментира откритото писмо на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.
„Не мисля, че всеки път, когато Доган се напие и реши да пише, цялата държавата трябва да козирува”.
Партията на

Веселин Марешки „Воля” може да не влезе в парламента, а неслучилата се коалиция с „Да, България” е щяла да се бори за над 10 % на избори, каза още Кънев. Той добави, че формацията на Христо Иванов няма отчетливи десни позиции и желание да говори за Бойко Борисов и ГЕРБ.
От първоначалния състав на Реформаторския блок остана само партията на Меглена Кунева, а абревиатурата на коалицията е била открадната с помощта на Лютви Местан и с подписа на Орхан Исмаилов, заяви по адрес на бившите си партньори лидерът на ДСБ.
За Варна трябва да се погрижи националното управление, а градът има нужда от смели десни политики, коментира водачът в листата на „Нова република”.
„Изоставяне на региона продължава със страховито темпо. Не мога да повярвам как

Лиляна Павлова пак идва като водач на ГЕРБ и обещава магистрала „Хемус”. Варна индустриално и инфраструктурно е изоставена.
Има много млади хора, но градът е най-ниска средна заплата от всички големи градове и с ниска инвестиционна активност. „Хемус” не се строи с европейски пари, а със средства от българския бюджет, които се крадат много лесно. Започва неистова война кой да открадне 30 % комисионна и затова нищо не се случва”, завърши Радан Кънев.

Подобни новини

Оставете коментар