БАЙ ХУ пак ИЗЛЪГА, в национален ефир! Когато го РАЗКРИЯТ започва да КРЕЩИ, да се КАРА на водещия и веднага СМЕНЯ ТЕМАТА! ГАРЕЛОВ: Има смс и в него пише: Значи ТВОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО… Той прави ГРЕШКА след ГРЕШКА, на момента да се извини на ЙОНЧЕВА, а не да ходи в СЪДА


Бай Ху пак излъга, в национален ефир! Когато го разкрият започва да крещи, да се кара на водещия и веднага сменя темата. Демонстрира обида, за това, че са му задали този въпрос. Така се случи в предаването „120 минути“, в който водещият си глътна граматиката. Бай Ху отговори с половин уста, че не пращал смс и започна да блещи съвсем други глупости.
В друго предаване пак в БТВ Иван Гарелов беше категоричен, че Герджиков му е признал за пратен смс от Винету в който пише:

Значи твоето правителство е против мен, след като праща говорителя си в телевизията да говори против мен.
„В такъв смисъл е бил смс-а. Герджиков ме попита: Искаш ли ти сам да си подадеш оставката. Аз отказах, като отговорих: Вие трябва да кажете мотивите, иначе излиза, че крием нещо. Телефонът ми звънеше непрекъснато. Обаждаха ми се колеги за да ми кажат, че ме подкрепят. Преди този случай хората ме гледаха хладно и критично, вероятно защото съм бил във властта. На другия ден рязко се промени отношението. Звъняха ми хора от чужбина. Казваха ми: Защо да се връщаме в България, след като е такава обстановката. Аз отговорих, че в България нищо няма да се промени, ако всеки гледа отвън и чака нещо да се случи. Дянков каза, че парите, 2 млн са дадени на БНТ. Борисов прави грешка след грешка, Като разбра, че е сбъркал измести акцента върху

разузнаването и секретната информация. Следата за БНТ беше затворена. Разбра, че е допуснал грешка като с Ирина Бокова и измести акцента за да се размие истината. Това, което аз предполагам, е че тези 2 млн са преведени от българското правителство на Франция за освобождаването на Данка Панчова. По това време Елена Йончева е там и няма никаква връзка между нея и тези пари.
Бойко Борисов е в безизходица в този случай. На момента трябва да се извини, а не да ходи в съда“, коментира журналиста Иван Гарелов.

Подобни новини

Оставете коментар