ВИНЕТУ на живо във Фейсбук преди 2 часа: 500 лв ЗАПЛАТА на БАБИТЕ и ДЯДОВЦИТЕ за да гледат ВНУЧЕТАТА, ако.. 300 000 семейства нямат деца, МЪЖЕТЕ са стресирани, кисели, нещата се обърнаха, обещаваме ИН ВИТРО до ДУПКА, а не да караме ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ, помня 22-ия конгрес на БКП…. РЕШИХМЕ: Следващите избори МАЖОРИТАРНИ След КРИМ и КОСОВО България е застрашена от нещо такова. СТРАХ ме е! ДОСТ е пряка намеса на ТУРЦИЯ… ВИДЕО:

„Намерили сме европейски фондове, тука да слушат бабите и дядовците. Даваме им по 500 лв заплата да гледат внучетата. Защото българските ни жени са умни и работни и добри майки. И искат не само да се развиват в кариерата, но и да гледат деца. Но не искат само да гледат деца, но и да работят. Вечер като се върнат детето да е нахранено, наспано, да е взето от училище, да е научило уроците, така възрастните ще си получат парите. Защото те и сега го правят, но безплатно. Това ще увеличи брутният вътрешен продукт. Не можем да обещаеме като уважаемата колежка Нинова да ви


направим 9 млн. Това е биологичен процес, не става така както тя казва. В същото време близо 300 000 семейства имат проблеми с раждането на дете. Мъжете са стресирани, уморени, кисели, нещата се обърнаха. Досега програмата ни беше до 3 пъти Ин витро, но сега взехме решение Ин витро колкото лекарите кажат, колкото пъти двойките искат, да бъдат финансирани от държавата. По-добре така, откокото да натоварват партийните секретари за тази работа. Имаше и такива години, помня 22-ия, 23-ия конгрес на БКП, имаше и такава партийна повеля. Може да го проверите, ако не вярвате.
Друго изключително важно е

да се работи. Защото когато отидеш в Бавария в 10 ч не можеш да срещнеш човек на улицата, а в Благоевград тогава излизате. За Петрич да не говорим. Работа, ако искате да имате доходи, друг път няма.
Другото важно, което партията реши e

, следващите избори по мажоритарната система.
Последно, 2 теми са водещи в предизборната кампания – Русия и Турция. Като външна граница ЕС трябва да ни предпази, защото след Крим и Косово България е зстрашена да се случи нещо и в България такова. Толкова ме е страх, не искам дори да го произнеса на глас. Но със създаването на ДОСТ то се вижда пряка намеса на турската държава.
Всичко, което каза Винету чуйте във видеото:

Следващите избори ще са мажоритарни. Ние сме партия издигната от народа и се вслушваме в гласа на хората. Належащо е да върнем и чувството за справедливост и сигурност. Само голяма партия като ГЕРБ може да инициира необходимите законодателни промени и ще го направим.

Публикувахте от Бойко Борисов в 21 март 2017 г.

Подобни новини

Оставете коментар