КОНСТАНТИН ПРОДАНОВ: РАЗБЕРЕТЕ, ние сме единствената БАРИЕРА Борисов да се върне на отново на власт! ТАТЯНА ДОНЧЕВА: СПРЕТЕ да питате кой ИЗМАМЕН СОЦИОЛОГ, какво е казал последно! ПРОЗВЪНЕТЕ всичките си ПРИЯТЕЛИ, роднини и познати и колеги и им кажете да ГЛАСУВАТ с №8 И сме НАЙ-УМНИТЕ и сме най-красивите!

АБВ и Движение 21 закри предизборната си кампания в столичния парк „Заимов“. Татяна Дончева е убедена, че коалицията ще влезе в парламента и ще направи промяна в него.
„И сме най-умните и сме най-хубавите. Спрете


да си мерите кръвното по 3 пъти на ден и да питате кой измамен социолог какво е казал последно. Прозвънете всичките си роднини, приятели, познати и колеги и им кажете да гласуват с №8.

Лидерът на АБВ Константин Проданов обяви в ефира на БТВ тази сутрин, че основният опонент на коалицията е моделът ГЕРБ.
„Разберете, ние сме единствената пречка Бойко Борисов да се върне за трети път на власт. Да, АБВ беше, но излезе. Моята позиция е била винаги против това участие във властта на Борисов. Това няма да се повтори. Но е факт, ако ние не участваме в следващия парламент, казвам го като хипотеза, защото аз знам, че ние сме вътре. Поне 3 агенции се пристрашиха да дадат реалните ни проценти, абсоютно сигурен съм,


но ви казвам защо е нужно нашето присъствие. Това е единствената бариера Бойко Борисов и Цветан Цветанов за пореден път, трети да се върнат на власт и отново да бъдат изгонени с камъни. Нашият опонент са това, което те олицетворяват – гьонсуратлъкът, арогантността, посредствеността, задкулисните връзки, десните мерки, ледената епоха на Дянков. България 27 г марширува на дясно без значение кой управлява, лява или дясна партия, мерките са десни. На България и трябва автентична лява партия. Не се крием зад

етикета ляво, а искаме да го изпъним със съдържание. Първото нещо, което ще направим в парламента е да инициераме закон за отмяна на плоския данък и въвеждане на необлагаем минимум. Защото 40-50 лв на месец за хора на минимална работна заплата е доход между живота и смърта.

Подобни новини

Оставете коментар