Нумерологът ЕЛИ МАРИНОВА в ефира „Он еър“: 26.03.2017 е най-благоприятен за МАРЕШКИ, който празнува… 10 е краят на… 11 не е подходящо, защото не е в синхрон с …. Ще влязат, но… ЧЕТИРИ МАЛКИ ПАРТИИ ще прескочат бариерата


Нумерологът Ели Маринова в предаването „България сутрин“:
Денят на изборите е най-благоприятен е партия „Воля“ на Веселин Марешки, но само до известна степен. Хем съдбата подава някакъв дар, хем той ще трябва да си го заработи доста сериозно.
Числото 11 не е много подходящо за ГЕРБ, защото не е в синхрон с лидерите.
„ГЕРБ ще влязат в парламента, но

с по-малко от очакваните гласове и доста повече напрежение“, коментира нумероложката.
Числото 10 вещае края на един цикъл и започването на нов. Това е число, което е в синхрон с лидерът на партията, обаче се изисква да не са твърде напористи и агресивни. Да не са критикари, да са обрани. За №17 ще влязат, но няма да е това, което очакват. Ще бъдат разочаровани.
Маринова подчерта пред Bulgaria ON AIR, че поне четири от малките партии ще минат бариерата. Получава се

парадокс в парламента с много партии. №16 са под голям въпрос. Има много изисквания, които вероятността да покрият е много малка. №9 си влиза. №13 е с много малка вероятност да влезе.
„Числото 13 на ДОСТ може да работи за лидера си, но само ако се бори за сигурността в територията, в която иска да влезе, а не извън“, заключи Ели Маринова.

Марешки подари нова линейка на Военномедицинската академия София, която е оборудвана със система срещу преобръщане и автоматино спиране.

Видеото може да видите на този линк:
http://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2017-03-22/volya-v-blagopriyatna-faza-na-izborite-chisloto-11-nepodhodyashto-za-gerb

Подобни новини

Оставете коментар