КОАЛИЦИЯ с ДЯВОЛА е публично САМОУБИЙСТВО за ПАРИотите МУТРИТЕ на БЪЛГАРИЯ вече са 2, и двамата членове на БКП МАРЕШКИ има много по-силно чувство за самосъхранение от ДАЛАВЕРИЙ ПРОКУРАТУРАТА започва разследване срещу Марешки за..


Коалиция с Дявола е публично самоубиство за ПАРИотите. В телевизията на Далаверий зрителите коментират категорично, че коалиция с Винету ще ги погуби и при следващите избори няма да влязат в Народното събрание. За справка зрителите посочват Реформаторския блок, АБВ и партията на Бареков.
„Следващите сме ние, ако влезем в новото правителство“, категорични са гласувалите за ПАРИотите. Далаверий знае това, но

егото му за власт и пари са по-силни от прогнозите за бъдещето.
Същото се отнася и за партията „Воля“. Марешки обаче е много по-комбинативен и с по-силен инстикт за самосъхранение от Далеверий. Винету вече започва война с него. Днес прокуратурата, която по закон е независима, но само по закон започна разследване срещу Марешки – за дъмпинг на пазара за горива. Така е, който се бори срещу картелите и не слуша началника, така му се пада.

Подобни новини

Оставете коментар