ВИНЕТУ преди минути: ПРИЕХМЕ предложение на ПАТРИОТИТЕ за 4-годишен мандат! За МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ… ПЪРВАН СИМЕОНОВ: БОРИСОВ ще изсмуче енергията на ПАТРИОТИТЕ, ще ги СДЪВЧЕ и ИЗПЛЮЕ, както направи с… ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ клекна пред ТУСК, ще променя промененото от него преди дни постановление за..

Винету налапа микрофоните преди минути след срещата с европейския чиновник Туск, който е в България по покана президента Радев. Бай Ху каза следното пред медиите:


„Патриотите предложиха пълен мандат за следващото правителство и аз се съгласих. 4 години с премиер Аз. За мажоритарния вот трябва да се разберем, длъжни сме защото имаме една тема – България над всичко. Нали това е техния лозунг. Ако не успеем да направим правителство вторият също няма да може, защото Патриотите така казаха. Ако ние не направим правителство, никой няма да направи. Патриотите са ми достатъчни, 122 ставаме. На 7 април ще има ново постановление за бежанците. Така каза президентът Радев на срещата с Туск“.
Първан Симеонов:

„За да има протести срещу по-високите цени, сериози големи отзад трябва да стои някоя банка или политическа сила или някоя външна сила. Да има гръб. ГЕРБ и Патриотите най-вероятно ще се разберат на тема пенсии, нали трябва да съставят правителство. Предстои и тежък популизъм за мажоритарния вот. Късата памет е един от най-големите проблеми на нашето общество. За пръв път България ще има националисти в управлението. Те обаче имат един голям противник и това е самият Борисов. Той ще започне да прави с тях както с реформаторите. Виждаме, че прави отделно коалиционно споразумение с всяка от трите партии, той ще ги раздели и ще ги владее. Той така прави, разделя и владее. На него много добре му излиза сметката, защото

се е обградил с трите най-харесвани неща в България – Патриотите, Марешки и мажоритарния вот. Отърва се от ненужните Реформатори. На тези новите ще им изсмуче енергията, ще ги сдъвче и изплйе, както направи с Реформаторите. Затова Патриотите ще се дърпат до последно и ще си вдигат цената. Защото те знаят какво се случи на Реформаторите. Не за пръв път чуваме от партньори, че не искат Борисов да е премиер. Борисов знае, че се износва, защото хората знаят, че идва още от същото. Затова ще пусне машината мажоритарни избори, които ще легализират най-големите във властта. Големият коалиционен партньор на Борисов са европейските фондове. Когато те свършат и той ще свърши. Реформа няма да има и сега. Това управление се очертава да дава още пари и няма да намалява разходите. За реформа може да забравим.

Подобни новини

Оставете коментар