РУСИЯ свика Съвета за сигурност и обяви: В СИРИЯ няма ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ! Прекратяваме споразумението със САЩ за избягване на ВОЕННИ ИНЦИДЕНТИ, тоест това означава… АМЕРИКА разпространява смахнатата ВЕРСИЯ, че ТРЪМП ударил СИРИЯ, защото… КоментарР: ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА е най-новият щат на Америка!

Русия свика Съвета за сигурност и обяви:


В Сирия няма химическо оръжие. Прекратяваме споразумението със САЩ за избягване на военни инциденти. С други думи това означава, че Америка и Русия в момента са във война в Сирия. Всички руски зенитни установки са в бойна готовност.
В Америка се разпространява смахнатата версия, че Тръмп ударил Сирия, така изненадващо, защото

искал да докаже на американците, че не е протеже на Путин.
Официалната информация от Белия дом е, че преди да удари Сирия Вашингтон съобщил за това на всички свои партньори от НАТО и предупредил Русия, за да изтеглят своите войници.
На пресконференция Лавров обяви, че това което направи Америка е агресия на територията на чужда държава. Че лъжата за химическо оръжие използвано от Башар Асад е освен лъжа е и повод за тази агресия.
Това е стара тактика на Америка – да измисля поводи, както беше през 2003 г, когато Буш нападна Ирак, защото там произвеждали химични бомби. След години се оказа, че това е една огромна лъжа.
Изводът от снощното нападение на Америка в Сирия е само една –

най-новият щат на Америка се нарича Ислямска държава.
Звярът козината си мени, но нравът не. Как си представяте някакъв Тръмп да победи милиардите долари на световния ред? Няма как да стане.

Подобни новини

Оставете коментар