ЕРДОГАН и неговото EVET спечелиха РЕФЕРЕНДУМА в Турция и стана СУЛТАН За БЪЛГАРИЯ това означава …


Ердоган и неговото Evet спечелиха референдума в Турция и стана Султан! Нищо, че гласуването върви в момента, на връх Великден. Датата е избрана умишлено. Вие как си представяте, да гласуваш с Не за Ердоган за да влезеш в затвора. Двама гласували с „Не“ бяха застреляни, след като влезли в спор с привърженици на Ердоган. Само последните дни бяха арестувани по 100 – 150 души, които уж били свързани с джахадистите. С други думи, който е против Ердоган веднага може да бъде обявен за терорист, арестуван и хвърлен в затвора.
Опозицията с призиви да се гласува с Hayir (Не) е 60 % изкуствена. Гласовете Hayir ще дойдат най-вече от

чужбина, където турците искат тяхната Турция да е като Германия да речем, а не диктаторска държава подчинена на Султан, което ще се случи с 18-те поправки на турската Конституция. Половината турци не знаят, че гласуването за Ердоган означава 18 поправки в Конститутицията. Гласовете от чужбина в момента се пазели в Анкара и щели да бъдат отворени след края на референдума, но кой го пази този вот – Ердоган. Едва 30 % от турците в чужбина отидоха до урните от 3 до 9 април.
Какво значение има този референдум за България?

Има, защото Султанът Ердоган има дистрибутор в България – партията ДОСТ. И този тумор с времето ще става по-голям и опасен. Другият голям проблем са няколкото милиона бежанци, които Султана държи като инструмент за различни политики срещу България и Европа. Като Султан той държи в ръцете си и друг, най-големият инструмент – 80 милиона турци.

Подобни новини

Оставете коментар