ЧЕСТИТ ви СУЛТАН БЪЛГАРИ, на връх Великден! ЕРДОГАН вече е и ваш Султан, защото… ТОЙ: Първото, което ще направя е да предлога на парламента … КОМЕНТАР: Добре, че го избраха за СУЛТАН, че иначе щеше да стане страшно, защото…


Честит ви Султан българи, на връх Великден! Ердоган е и ваш Султан. Искате, не искате, никой не ви пита. Бандитът ви е предал отдавна на своя аркадаш.
„Първото нещо, което ще направя е да предложа на турския парламент да

приеме „Смъртното наказание“, обяви след победата Султанът Ердоган.
Умни хора сте, правете си изводите. Гледали сте филма за Сюлейман и неговия Великолепен век, когато който не е бил съгласен със Султана е бил обезглавяван. Смъртта застига дори вторият човек след него – Великият везир.
„Тези дни си мислех кой ли може да е най-лошият изход от референдума на Ердоган. Отговорът с „да“ е плашещ сам по себе си, защото натиска детонатора под сегашната турска държава и взривява на малки части онова, което Мустафа Кемал бе съградил. Обаче когато Ердоган загуби нещо, той е в състояние да

потопи страната си в море от кръв, бомби и тероризъм, само и само за да го постигне отново. Неосултанът сега ще се опитва да се предложи като обединител на нацията, което ще е все едно екзекуторът да се цани за лекар на този, чиято глава е отсякъл. От древните исторически драми знаем, че жаждата за абсолютна власт няма насита, тя пресушава душата, изпепелява полята и е въздигала, а след това сривала империи в прахта. Турция се превръща в бомба със закъснител, която може да помете целите Балкани, а дори и Европа. Точно този резултат е страшен, защото е като буревестник, а от подобна буря изобщо не е ясно дали някой някъде ще може да се скрие“, написа в социалната мрежа новият депутат Александър Симов.

Подобни новини

Оставете коментар