Ето го СКАНДАЛНОТО участие на ВАСИЛ ИВАНОВ в Шоуто на Слави излъчено днес! ВИДЕО: След него ВАСИЛ беше нападнат от всички звезди на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ – то Ани Салич, то Ани Цолова, но Генка ….


Спряха Шоуто на Слави заради моето участие! Заснехме предаването, разказах и показах неопровержими факти за оказваната върху мен цензура от Нова телевизия, публиката онемя. 15 минути преди излъчванета Слави ми се обади и ми каза, че шефовете на БТВ са му заявили, че частта с моето участие няма да бъде излъчена, а тя бе 35 минути. Той е отказал категорично да се пусне без моето участие. Не мога да повярвам, че БТВ спира предаване, в което журналист от пряката конкурентна телевизия – Нова, разказва за цензурата, налагана му в нея. Това доказва, че центъра на политическата цензура (защото аз показах политическа корупция и свързаното с това мое цензуриране) е един и същи. ЩЕ СЕ УСЪМНИ ЛИ СЕГА ВЕЧЕ НЯКОЙ В ДУМИТЕ МИ, ЧЕ СЪМ ЖЕСТОКО ЦЕНЗУРИРАН ОТ 1 ГОДИНА НАСАМ!? Браво на Слави – оказа се истински мъж. На пресконференция ще повторим предаването, както бе заснето днес. Ето го във Видео:

След това излъчване всички звезди на Нова телевизия се нахвърлиха срещу Васил Иванов – то Ани Салич, то Ани Цолова, то Генка Шикерова, то Бенатова, ….

Подобни новини

Оставете коментар