ТОМА ТОМОВ шокиращо за МУТРИТЕ ДЕПУТАТИ откри 44-тото НАРОДНО СЪБРАНИЕ със ЗАХАРИ СТОЯНОВ и … ЦВЕТАНОВ: Да продължим реформата в съдебната реформа…!!! НИНОВА: Предлагаме анексиране на ВСИЧКИ ПЕНСИИ и … КАРАДАЙЪ: Да спасим България! МАРЕШКИ: Какъв е смисъла от този ТЕАТЪР и ЦИРК, ако…


Най-възрастният депутат в 44-тото Народно събрание – 75-годишният Тома Томов шокиращо откри заседанието със Захари Стоянов и Първото народно събрание. То се провежда от 14 до 16 април 1876 г. в местността Оборище край Панагюрище. Събранието е свикано по решение на Гюргевския революционен комитет, за да се уточнят въпросите, свързани с хода на подготовката на Априлското въстание през 1876 г. Тома Томов прочете думите на Захари Стоянов, че това са първите и най-чистите депутати на България и такива ще си остават докато съществува България.

След Томата на трибуната излезе Цветан Цветанов и обяви, че продължава реформата в съдебната реформа!!! И, че не са съгласни с президента за изборния кодекс и….

След Физкултурника говори Корнелия Нинова от Капиталистическата партия:
„Ние сме политическа и управленска алтернатива на ГЕРБ. Няма да ви предадем. Референдумът в Турция е вътрешен проблем на Турция. Ние няма да се месим във вътрешните работи на друга държава, но няма и да позволим друга държава да се меси в нашите вътрешни работи. На вашите 200 лв минимална пенсия внасяме предложение за


презизчисляване на всички пенсии. Струва 800 млн лева и е възможно решение. Внасяме предложение заплатите на депутатите да се замразят със задна дата от тези на 43-тото Народно събрание. Това не е популизъм, а съпричастност с много бедният народ. От паралелната държава България губи 500 млн лева от кондрабанда на цигари, 1 млл лева от контрабанда на горивата, където сивия сектор е 1/3. Обществените поръчки на година са 10 млр, от които 20 % изчезват. От занижени такси концесия загубата е 1 млл лв на година“.

Валери Симеонов:


Прегледи на всеки български гражданин на кръв и урина.

Карадайъ:
Здраве и да спасим България!

Марешки:
И на мен ми бяха написали много хубаво слово и то беше мното по-хубаво от всичко казано досега. И какъв е смисълът от този теътър и цирк, ако не се случва нищо добро за българските граждани?

Накрая за председател на 44-тото Народно събрание бе избран Димитър Главчев от ГЕРБ с нито един против и 81 „Въздържал се“.

Подобни новини

Оставете коментар