МАРЕШКИ става МИНИСТЪР, съобщи депутатката му… ДАЛАВЕРИЙ уличен в ДАЛАВЕРА! Той: Това е удар на Шоуто, защото сме против… ТАТЯНА ДОНЧЕВА: БЪЛГАРИЯ над ВСИЧКО! Това продава, а под него БАНИЦАТА разпределена между… Следете Симеонов кого ще предложи за…


Марешки приема да е министър, съобщи депутатката му Полина Цанкова в ефира на „България он еър“. Водещите се изненадаха на думите и. Цанкова каза, че се водят преговори за министерски пост за тяхната парламентарна група. 99,9 % е сигурно, че става дума за Марешки, които вчера бе избран за заместник председател на Народното събрание съвсем тактически. Като стане министър ще освободи този пост за някой от своите от парламентарната група, а неговото място в парламента ще влезе нов депутат. Така Бандита ще осребри 12-те депутати на Марешки, като му даде най-сложното министерство – на

Здравеопазването.
Далаверий пък беше уличен в далавера от „Шоуто на Слави“. Хотелът му до границата постоянно е пълен с военни пратени да пазят браздата, а заплащането е с държавни пари. Далаверий обясни в ефир пред Хикемян, че нямало конфликт на интереси, защото различни военни поделения пращали хора в хотела и той нямал договор с нито едно от тях. Според Далаверий Шоуто го е грабнало, защото е против мажоритарния вот от референдума.
Татяна Дончева от „Движение 21“ пък обясни, че под „България над всичко“, лого което продава в момента, та под това лого се намира разпределена баница, тоест България между всички политически сили, в това число БСП и ДПС.
„Следете Валери Симеонов кого ще предложи за министър на

енергетиката. България е разпределена по региони от партиите и всички са съдружници в „България над всичко“. Що се отнася до бъдещето на „Движение 21″ то е ясно – ляво, център, нишата която е свободна. Дали ще продължим заедно с АБВ е въпрос на обсъждане. Споразумението ни беше само за изминалите избори“, обясни Дончева.

Подобни новини

Оставете коментар