ПЛЕВНИКЪТ: При Борисов бях в КАЗАРМАТА… Мисли ТОЧНО ОБРАТНОТО на НАРОДА: – РУСИЯ има интерес 2,5 млн БЪЛГАРИ… – ЦАЦАРОВ не трябва да подава ОСТАВКА, тъй като.. – БОЙКО БОРИСОВ пише история, защото… – РАДЕВ направи ГОЛЯМА ГРЕШКА като..


Плевникът на България призна, че при Борисов е бил в казармата и сега се чувства отлично като свободен човек.
„10 години бях в казармата. Две, от 1982 до 1984, три години като министър и 5 години като президент“, обясни Плевнелиев.
Всичко, което каза той е точно обратното на това, което мисли Народът.
– „Цацаров не трябва да подава оставка, защото не е важно с кого се среща, а какво се е случило на тази среща. Съвсем нормално е главният прокурор да организира такива срещи. Да се сезира Висшия съдебен съвет, който да носи своята отговорност. (б.а. Само Висшият съдебен съвет може да свали главния прокурор, но той е изцяло негов, така че няма как да се случи).
– Бойко Борисов пише история. Той има

усет за избори. 3-ти мандат е историческо. Той пише история. Скоро не съм се чувал с него. Пожелавам му успех от все сърце, той го заслужава.
– Русия финансира български партии и политици. Кои са, си има институции да кажат. Русия няма интерес 2,5 млн българи в чужбина да гласуват. Русия удари моя референдум с хакерски атаки. Ударен беше сайтът на ЦИК, президенството, на правителството. Това е руска атака. Влияние върху България има и от Турция, Македония и Сърбия.
– Президентът Радев направи голяма грешка с

искането си за уседналост. Не може да ограничаваш правата на 2,5 млн българи в чужбина. Надявам се да се поправи. На 3 март се видях с него. Стиснах му ръката и той моята. Но да ограничаваш правата на 2,5 млн българи в чужбина е голяма грешка.
– Няма място за един държавен глава да се връща към това, което е правил преди. Да ръководя фирма, да се върна в икономиката. Моята работа от тук нататък е да държа речи, пиша книги, ходя по университети да изнасям лекции. Създал съм фондация „Решения за бъдещето“. Аз обогатих българската демокрация. Аз съм оптимист човек, аз съм инженер“.

Подобни новини

Оставете коментар