ФРАНЦИЯ прави РЕВОЛЮЦИЯ в Европа, сексуална! 39-годишният МАКРОН женен за 64-годишната БРИДЖИТ ТРОНЬО, която му е писала домашните и после са си играли на чичо … МАКРОН е за ЕС на 2 скорости, за Свободната търговия с …., тоест за България Макрон е…


Франция прави революция в Европа, сексуална. Новият президент ще е 39-годишният Еманюел Макрон, който е женен за 64-годишната Бриджит Троньо. Когато Макрон е бил в гимназията Троньо му е била учителка по френски. Пишела му е домашните, а после са си играли на чичо доктор, пишат френските медии. Като станал на 18 г

любовта им така пламнала, че Троньо, омъжена с 3 деца се развежда заради младежа. Най-големият и син е по-голям от Макрон. Двамата ке женят през 2007, когато той е на 30, а тя на 54. Двамата нямат деца.
На балотажа Макрон ще спечели с 62:38 прогнозират социологическите агенции. Франция е с граждани с най-много спестявания в света – 75 милиарда евро. Тези хора не искат да загубят 30 % от парите си, ако Льо Пен спечели и Франция излезе от ЕС, затова ще гласуват за Макрон.
Какво означава за България избирането на Макрон за президент на Франция. Означава

Европа на 2 скорости, а ние сме на втората. Макрон е за свободна търговия с Канада и САЩ. За Макрон България е крайния квартал, гетото.

Подобни новини

Оставете коментар