ТОЛКОВА ли не разбирате, че: ОТВЛИЧАТ ни вниманието с БУТАФОРНИ АКЦИИ на ПРОКУРАТУРАТА, защото… ЦАЦАТА защо още не е подал ОСТАВКА, а ни се ПОДИГРАВАТ с шоу-акции КЕВР, НЕК, МЕК, ШПЕК, … БАНДИТА, СВИНАРЯ, ЦАЦАТА, ПРАСЧО, ДАЛАВЕРИЙ, … са едно и също нещо! Всички те….


Толкова ли не разбирате, че, ни отвличат вниманието с бутафорни, фанфарни акции на прокуратурата, защото трябва да забравим за оставката на Цацаров. Във всяка друга нормална държава главният прокурор, който се среща без знанието на обществото с милионери в офиса им и е разкрит, подава оставка на секундата, без обяснения. И министър председателят не го защитава като батко пред обществото по всички телевиции, защото там, в тези други държави публиката веднага разбира, че тези двамата да едно и също нещо. В България обаче в нито един ефир не задават въпроса –

Защо Цацата още не е подал оставка, а ни се подиграват с шоу-акции КЕВР, НЕК, МЕК, ШПЕК, …
Не разбрахте ли, че Бандита, Свинаря, Цацата, Прасчо, Далаверий, Амед… са едно и също нещо! Всички те са от другия отбор, на който ние сме роби. Пред нас, публиката те демонстрират битка помежду си в полза Народу. Истината е, че всички те са във властта в своя полза и срещу Народа.

Подобни новини

Оставете коментар