ВИНЕТУ е в стихията си, ВИДЕО: За ПЪТЯ на ЛЮБОВТА, ако се намери ПРОКУРОР или СЪДИЯ, който да НИ осъди, …. МИКРОФОНИТЕ КУХИ не го питат нищо за ПЛАТЕНИТЕ МИЛИОНИ за НЕизвършени ИЗКОПИ и КОЙ ОТКРАДНА тези милиони?


Винету е в стихията си. Рано сутринта журналистите го нападнаха с микрофони за Македония и накрая го питат за „Пътят на любовта“, вместо да го питат защо са платени 51 млн лева за неизвършени изкопи на магистрала „Марица“ и къде са отишли тези пари. Кой ги открадна. За „Пътят на любовта“ Винету каза:

„За всичко друго мога да си затрая и да им простя. Да, „Пътят на любовта“ към Господа е там. Посещавал съм го поне 5-6 пъти. Първият път когато отидох не можеше да се стигне, а сега хиляди, хиляди туристи и миряни отиват там. Нека това да е нарушението, нека това да е проблемът, ако това е грешка изцяло да я поема. Ако се намери прокурор или съдия, който да ни осъди, че сме направили това за Господа и за православното християнство има и кой да го види“. (б.а. Плаши вече с Господ. Всеки, който разобличи Бандита, Господ ще го види и накаже).
Видео с всичко, което каза Винету в стил дрън, дрън:

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1980360955525298/

Подобни новини

Оставете коментар