По 9 МАЙ ще ги ПОЗНАЕТЕ що за хора са! Президентът РАДЕВ: 9 май освен ден на Европа е и Ден на ПОБЕДАТА ВИНЕТУ: Пътуваме свободно, търгуваме свободно, .. (б. а. И гладуваме свободно)!

По 9 май ще ги познаете що за хора са и слугинажа им. За Винету 9 май е:


„Днес в обединена Емропа пътуваме свободно, търгуваме свободно, от тази година и ще разговаряме свободно в ЕС. (б. а. И гладуваме свободно). Това са естествените следствия от общите ценности на многообразния континент. Времената не са леки, предизвикателствата не са малко, но историята показва, че пътят е един – единна и стабилна Европа. Започнем ли да се делим – последствията са за всички и сега по-ясно от всякога виждаме това, при излизането на Великобритания от Съюза.
По друг начин президентът вижда 9 май:

Освен ден на Европа е и Ден на победата!
Радев изпрати поздравителен адрес до Путин в който се казва:
„Приемете моите поздравления и благопожелания до Вас и до руския народ по случай Деня на Победата – 9 май. Трудно е да си представим, как точно щеше да изглежда днес светът без историческата победа преди 72 години над нацизма. Тази победа беше постигната с „решителния принос на смелите мъже и жени, жертвали живота си за освобождението на света от нацизма. Поздравявам руския народ за победата“.

Снимка БТВ
За пръв път в България се проведе „Безсмъртния полк“, шествие прие което наследници на загинали от фашизма във Втората световна война излязоха със снимки на героите. Президентът Радев поздравява ветеранка от войната. Винету изобщо не се появи.

Подобни новини

Оставете коментар