ПУТИН: СЛАВА на НАРОДА ПОБЕДИТЕЛ! Гордеем се с вас! Ура! УНИКАЛНО ВИДЕО от Ню Йорк и Вашингтон: АМЕРИКАНЦИ твърдят в анкета, че победители във ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА са САЩ, Германия, Великобритания, Полша, ….

Във всички големи градове на Русия се проведоха паради в чест на 72-годишнината от победата във Втората световна война.
От трибуната Путин каза:


„Поздравявам ви с Деня на победата. Войната отне милиони животи. Тази огромна трагедия на човечеството при която нациска Германия си присвои правото да разполага с живота на милиони хора. Нашите бащи, дядовци и прадядовци знаеха, че този бой може да е последен за тях. Загинаха, но направиха така, че днес да се гордеем с тях като свободни хора. Скърбим за вас. Не скриваме сълзите си от уважение и благодарности. Руските войници днес като във всички времена проявяват гороизъм и са готови за всичко. Да отговорят на всяка агресия. Гордеем се с вас. Слава на народа победител. Ура!
После на Червения площад тържествуваха колони от всички военни училища в Русия и военни поделения. След живата сила на площата бе показана бойната техника –

танкове сред които Тигър и Армада, бойни машини Тайфун, самоходни гаубици, ракетен комплекс – най-добрият в света, противовъздушен комплекс Антрактида, зенитен комплекс единствен в света, който може да стреля в движение, комплекс Триумф, който може да спре нападение от космоса и много други. Накрая Путин мина и се ръкува с всички ветерани от Великата отечествена война. Някои прегърна и разцелува.
А в това видео може да видите как за 72 години в Америка са промили мозъците на сегашното поколение, което в анкета направена в Ню Йорк и Вашингтон амиракниците твърдят, че победител във Втората световна война е САЩ, Германия, Великобритания, Полша, …..
Гледайте и мислете:


Снимка ТАСС
Това е живата руска сила на парада на Червения площад. В парада в други градове участваха и сирийски бойни части. Тоест Сирия е вече част от Русия.

Подобни новини

Оставете коментар