30 000 евро на месец за НЕбългарката ГАБРИЕЛ от империята ЕС! От 16 г не живее в БЪЛГАРИЯ и никога няма да се върне, защото…. АВТОБИОГРАФИЯТА и анорексия показва, че е ВСЕЯДЕН КАРИЕРИСТ като Сталинка! ЧЕТЕТЕ:

30 000 евро на месец за небългарката Габриел от империята ЕС. Небългарка, защото не живее в България от 16 години и никога няма да живее тук. Автобиографията на Мария Иванова Неделчева тръгва на 20 май 1979 г от Гоце Делчев. След като завършва Пловдивския университет през 2001 г отива да учи в


Бордо, където остава до 2009 г, когато става член на ГЕРБ и вече втори мандат е евродепутат. Всеяден кариерист е като Сталинка. Минала е през следните комисии в европейския парламент:
– Граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи
– Комисия по външни работи
– Комисия по правата на жените и равенство между половете
– Комисия по земеделие и развитие на селските райони. От 2014 г. Мария Габриел е председател на работната група по Пчеларство и здравето на пчелите. През 2015 и 2016 г. организира европейска седмица на пчелите и опрашването в Европейския парламент.
– Дунавска стратегия
През 2012 г. се омъжва за

Франсоа Габриел, който по това време е част от екипа на председателя на групата на ЕНП в Европарламента Жозеф Дол. През 2015 г. се ражда синът им Жан-Едуард.
Пет пъти е ръководител на делегации на Европейския парламент за наблюдение на избори – Сиера Леоне, Нигерия, Судан, Танзания, Йордания. Била е наблюдател на ЕП в други седем мисии – Хаити, Чад, Киргизстан, Того, Бурунди, Буркина Фасо, Уганда.

Подобни новини

Оставете коментар