БАНДИТА поднови МАНИПУЛАЦИИТЕ за раята! Пусна 2 ФАЛШИВИ НОВИНИ: С ПУТИН обсъдихме АЕЦ БЕЛЕНЕ, газовия хъб БАЛКАН, 140 г от освобождаването на БЪЛГАРИЯ от …. и …. Винету нанесе СМЪРТОНОСНИ РАНИ в снагата на България със спирането на …

Бандита поднови манипулациите. В профила си във Фейсбук и в личния си сайт пусна две фалшиви новини за разговор с Путин и за очакванията на Тереза Мей за взаимоотношенията Великобритания – България.
Да започнем отзад напред. Откъде накъде


Тереза Мей говори за взаимоотношенията с България, след като не е министър председател на Великобритания, тъй като подаде оставка за извънредни избори на 10 юни.
Другата фалшива новина е разговорът с Путин по телефона. Целта е да се внуши, че е важен от Москва до Лондон.
Винету нанесе смъртоносни рани на България със спирането на АЕЦ Козлодуй и Южен поток. Ако не знаете от 1 юли АЕЦ Козлодуй вдига цените на тока с 94 %, Тецовете с 16 %, а НЕК с 14 %. Това е смъртоносно за десетки българи, които и днес не могат да си платят тока.
Ето я хвалбата фалшива новина за разговора с Путин, ако изобщо е имало такъв разговор:

Президентът на Руската федерация Владимир Путин пожела успешен трети мандат на премиера Бойко Борисов в телефонен разговор, състоял се днес.
Путин и Борисов отбелязаха доброто развитие на търговско-икономическите отношения като подчертаха 20-процентното увеличение на руските туристи в страната ни и ръста от 18% на двустранния стокообмен. Те посочиха, че тези параметри все още не отговарят на потенциала на отношенията и увеличаването им е от взаимен интерес за България и Русия.
Тема на разговора беше и реализацията на големите енергийни проекти у нас. И двете страни подчертаха взаимния си интерес от изграждането на европейския газовия хъб „Балкан” на българска територия. Обсъден беше и проектът за АЕЦ – Белене. Министър-председателят Бойко Борисов заяви, че правителството търси стратегически частен инвеститор за развитие на проекта.
Акцент беше поставен и на събитията, посветени на 25-годишнината на българо-руския договор за приятелски отношения и сътрудничество, която е на 4 август 2017 г., както и на 140 години от Освобождението на България, която ще се отбележи през 2018 г.

Подобни новини

Оставете коментар