След ОСТАВКАТА на „ХАЙЛ ХИТЛЕР“ искат и тази на ДАЛАВЕРИЙ! Неговото е повече за ОСТАВКА, защото се подигра с милионите ЖЕРТВИ на ФАШИЗМА като каза …. ГРОБАРИТЕ пък искаха да вкарат ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ в КАПАН, но той им отказа РАЙОНИРАНЕТО за…

След оставката на „Хайл Хитлер“ – зам. министърът на регионалното развитие от квотата на „Обединени патриоти“ – Павел Тенев подаде оставка. Това е станало след разговор с вицепремиера и съпредседател на националистическото обединение Валери Симеонов и премиера Бойко Борисов.
Тенев постави правителството в сложна ситуация, след като се появи негова снимка от посещение в музей на восъчните фигури


от преди 9 г. На нея той отправя нацистки поздрав към статуи на нацистки войници.
„Създаденото напрежение не работи добре за правителството и помолих да бъда освободен от длъжност. Най-правилното решение, което можеше да се вземе, е да се подаде оставка“, обясни пред журналисти Тенев. Той подчерта, че не е последовател на нацистката идеология и кадърът е бил подигравка.
ГЕРБ и в частност Борисов първоначално запазиха мълчание по скандалния случай, който ядоса не само опозицията, но

и граждани и неправителствени организации у нас и в чужбина. Даже Партията на европейските социалисти поиска оставката на Тенев. Валери Симеонов пък се опита да омаловажи случая, но реално го раздуха още повече с коментара си за свое посещение в някогашния концлагер „Бухенвалд”:

„Като се замисля, кой знае какви майтапчийски снимки сме си правили там…”.
В лагера „Бухенвалд“ затворници са били над 240 000 души, 56 000 от тях са убити. Затворниците, много от които и българи, са използвани за медицински експерименти.
Първо уволнение в новия кабинет (ОБЗОР)
Д-р Стоил Апостолов беше освободен след ден на поста, отрича за злоупотреби
Това е втори зам.-министър на Париотите буквално в първите дни на новия кабинет, който се налага да напусне поста си. Стоил Апостолов си тръгна от здравното министерство след разследване за злоупотреби в болницата, която е управлявал.
В същото време гробарите се опитаха да вкарат президента Румен Радев в капан, но той не се хвана, като им отказа да районира

България на 240 за мажоритарния вот, който вероятно ще мине, защото слугите на гробарите – ДПС са готови да гласуват „За“ по заповед на Плондера, който е едно и също нещо с Бандита.

Подобни новини

Оставете коментар