ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА заради този човек, който…? ОГРОМЕН СКАНДАЛ в ПАРЛАМЕНТА за ФАШИЗМА и КОМУНИЗМА! АНТОН ТОДОРОВ прочете ФАШИСТКА ДЕКЛАРАЦИЯ на ГЕРБ към БСП и това ВЗРИВИ парламента! КУТЕВ: Колеги от ГЕРБ, който има в рода си БКП, нека вдигне ръка, повече от….

Правителството Борисов 3 пада заради този човек? Огромен скандал в парламента тази сутрин за фашизма и комунизма. Нинова прочете декларация на БСП за фашизма на няколко заместник министри в правителството на ГЕРБ, а след нея на трибуната излезе Антон Тодоров, който прочете декларация от името на ГЕРБ, който документ бе определен като фашистки и накара опозицията да


излезе от залата. Върнаха се само Арменков, Кутев и Жеблянов, които направиха на сол ГЕРБ с аргумента, че половината депутати на ГЕРБ са от комунистически родове.
Антон Тодоров:
Разлика между Хитлер и Сталин и комунистите в България няма.
Антон Кутев:
Не може цели поколения на България да бъдат зачеркнати от един неуравновесен човек. Моля колеги от ГЕРБ, които сте членували в БКП да си вдигнете ръката. Половината сте, даже повече от половината сте.
Цветан Цветанов:
Бяхме подготвили 2 декларации, но вие си поръчахте тази.
Депутат на БСП:
Ако бях на мястото на Цветанов щях да се срамувам от декларацията на ГЕРБ, защото има в рода си членове на БКП.
Жеблянов:
Това беше декларация на българския фашизъм. Това е

възкръсналия български фашизъм. Вие трябваше да спрете Антон Тодоров, който обвини комунистическата партия в престъпления.
След това в обяснителен режим за фашизма влезе Волен Сидеров. 30 мин след това Паричният фронт в лицето на Сидеров и още няколко депутати даде брифинг в парламента за фашизма.
Изводът от този скандал е, че в парламента има много спящи фашистки клетки. И не само в парламента, а изобщо в българското общество.

Подобни новини

4 Thoughts to “ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА заради този човек, който…? ОГРОМЕН СКАНДАЛ в ПАРЛАМЕНТА за ФАШИЗМА и КОМУНИЗМА! АНТОН ТОДОРОВ прочете ФАШИСТКА ДЕКЛАРАЦИЯ на ГЕРБ към БСП и това ВЗРИВИ парламента! КУТЕВ: Колеги от ГЕРБ, който има в рода си БКП, нека вдигне ръка, повече от….”

 1. ASEN

  Комунистите съдят сами по себеси за другите

 2. Василка Иванова

  За какво правителство говорите? Това е банда от далавераджиии без съзнание, продали съвестта си за сделки и комисионни, разпродават България на парче за собствени облаги, довели тази прекрасна страна и хората в нея да мизерствуват. Цялото правителство е нагласено от спящи некадърници,
  Партията ГРОБ и тази Лютви Местан ДОСТ да бъдат зачеркнати . Дайте път на млади хора специалисти които да водят правилно страната към просперитет. Подкрепям идеята за свикване на ВЕлико Народно Събрание, изработване на Нова Конституция и Народен Публичен Съд за всички крили се зад иметъо на която ои партия да е правителство да си понесат заслуженото. Иначе няма да има България.

 3. МИТКО

  А ПРАВИЛНО Е ДА СЕ ПИШЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА ЗАРАДИ ТАЗИ ПОМИЯ ТОДОРОВ КОЙТО Е АНТИПАТИЧЕН КАТО ЧОВЕК И СЪЩО КАТО ХАРАКТЕР

 4. недялка димитрова

  Вдигната ръка и поднасянето на цветя на паметници с петолъчки имат ли разлика? Българите много добре помним, какви бяха тези петолъчки.

Оставете коментар