ГРОБАРИТЕ към БСП от трибуната на парламента: УБИЙЦИ и БЕЗРОДНИЦИ в отговор на: БОРИСОВ е ГЛАВАТАР на ПРЕСТЪПНА ГРУПА, видео:… КУТЕВ: Борисов, Цачева и още 18 от ГЕРБ са били членове на БКП и те ли са… БСП събра 80 подписа за отстраняването на ПРЕДСЕДАТЕЛЯ на ПАРЛАМЕНТА! Гласуването е утре!

Скандалите между гробари и капиталисти в парламента продължиха и днес. Гробарите прочетоха от трибуната декларация в която наричат БКП убийци и безродници. Това стана в отговор на декларация на БСП от миналата седмица, в която беше цитиран Антон Тодоров: Борисов е главатар на престъпна група, изречени когато не беше член на ГЕРБ.
Антон Кутев се обърна към депутатите на ГЕРБ:


Бойко Борисов, Цецка Цачева и още 18 от ГЕРБ, които са били членове на БКП и те ли са убийци и безродници.
БСП събра 80 подписа за отстраняването на Димитр Главчев като председател на парламента, като основанието е системно нарушаване на правилника. За отстраняването му е необходимо обикновенно мнозинстмво от 50% + 1 глас. Гласуването ще стане в четвъртък, като първа точка от Дневния ред, както е по правилник.
Нинова и останалите капиталисти в парламента дадоха трибунка от която казаха:

„Парламента не работи вече 6-та седмица. Има заседания от по 23 минути. Очакваме с нетърпения да ни влязат законите. Но това не се случва“.

Видео:

Подобни новини

Оставете коментар