ЦИНИКЪТ БАНДИТ: Да РАЗОРЪЖИМ СВЕТА и ще….! БЪЛГАРИЯ е един от ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ и ПРОДАВАЧИ на ОРЪЖИЕ за ТЕРОРИСТИТЕ от… Не ЛЮБОВТА към човека ще СПАСИ СВЕТА, любовта към ПАРИТЕ от оръжие ….

Циникът Бандит днес пак се направи на интересен пред медиите и вече тотално без сетива български народ с коментар за терора по света:


„Ако разоръжим света, ще го спасим. Дори по време на театър на сцената една пушка да има, все някога ще гръмне. Предлагаме на Европа обща армия“.
И баламурниците цъкат с език – Какъв умен държавник имаме. България е един от производителите и продавачи на оръжие и боеприпаси за терористите от Ислямска държава. А Ислямска държава това е Америка, Саудитска арабия и останалите слуги на Дявола, които изолираха Катар, защото подържала Ислямска държава.
Не само българинът, светът е изгубил сетивата си. Вчера родителите в траур, а във Великобритания концерт срещу тероризма, от който посланието бе, че

Любовта ще спаси света. Няма как с концерти и кухи послания да бъде спасен света. Единственият начин е на планетата Земя да няма оръжие и пари. А това е невъзможно. Светът винаги е бил във война, само формите на смърт са различни. И винаги са воювали бедни срещу богати, роби срещу господари. Самото поведение на власта и парите е на господари. Чакаме следващия терористичен акт с невинни жертви, а господарите ще си изпращат съболезнователни адреси.

Подобни новини

Оставете коментар