ЗАВЪРШЕНИЯТ ЦИНИК и нечовек: ВЕРТОЛЕТЪТ струва 50 млн, колкото са КОЛЕДНИТЕ ДОБАВКИ за ПЕНСИОНЕРИТЕ! БАНДИТЪТ се ядоса и, че СТЕНОГРАМАТА за КТБ разкри ДУШИЧКАТА му и се закани, че… ТЕЛЕВИЗИИ и САЙТОВЕ СЛУГИ влязоха в ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ за ЦИНИЗМА му

Завършеният циник и нечовек:
„Вертолетът струва 50 млн, колкото са коледните добавки за пенсионерите! Това е най-модерният вертолет в света. Най-модерният в света. И за съжаление не може да е застрахован, защото е военна техника. Застрахова се само животът на пилотите“, коментира завършеният циник и нечовек, като изказа почит към загиналия пилот. Само фактът, че сравнява човешкия живот с


пари без значение кой е човекът го прави нечовек и завършен циник. Всички телевизии и сайтове слуги на Бандита влязоха в обяснителен режим за цинизма му, че искал да каже това, а не онова. А загиналият още не е погребан.
Бандитът се ядоса и на стенограмата, която разсекрети президента Радев, която стенограма разкри душичката му. Целта му без значение цената от 4 млр лева, които плаща в момента българинът, та целта му е била връщането му на власт.
Занапред Геноцида се закани да не

участва в срещи със стенограми, защото след 3-4 години може да бъдат разсекретени. Щял да участва само, ако имало камери. Но нали се сещате, че едно е запис, който може да се манипулира от медиите слуги, друго е официалният документ – стенограмата.

Подобни новини

Оставете коментар