СЛАВЧО се НАСРА: Извършиха ПРЕВРАТ! Ще има ВЪЗМЕЗДИЕ! РЕВОЛЮЦИЯ! Ти вярваш ли му? Преврат ще има в….

Славчо се насра! Извършиха преврат. Ще има възмездие. Революция!
Ти вярваш ли, че Славчо може да извърши революция? Може разбира се, но в чалгата.
Пълният текст на Славчо насирането:


Днес депутатите в Народното събрание суспендираха Българската конституция. В Конституцията пише, че цялата власт произтича от народа и народът упражнява властта си и пряко. На референдума народът пряко упражни властта си.
Пряко изрази волята си. Днес депутатите не признаха тази воля и практически извършиха държавен преврат. От днес ние не живеем в демократична държава. От днес ние живеем в някаква уродлива форма на партийна аристокрация. Аристокрация, която живее и управлява с една единствена цел – собственото си благо. Това са фактите. И ние трябва да ги осъзнаем.
В европейската история обаче аристокрацията винаги е била изхвърляна от властта. Дали по мирен път или с революция – няма значение. Ние също ще изминем този път. Ще има възмездие. По един или друг начин. Това ще реши българският народ. Аз също съм част от българския народ и ще бъда част от това решение.
И понеже наистина всичко зависи от българския народ, все казвам, че

той е суверенът по конституция, в крайна сметка наистина е така. Не защото аз го казвам. А защото е така. В крайна сметка такава е демокрацията. А историята е показала, че българският народ е мъдър.
Затова ще завърша с две поговорки:

“Каквото повикало – такова се обадило“ и “На зла круша – зъл прът”.

Подобни новини

Оставете коментар