Нейно Величество ПРИРОДАТА е ВЕЧНА, а ЦАРЯТ от днес до утре! БАНДИТА си ИЗМИСЛИ ОПЕРАЦИЯ за да не отиде на ЧРД на ЦАРЯ, защото е обиден заради… КУБУРА няма право на НИКАКВО НАСЛЕДСТВО, защото БАЩА му умира преди…. ТРИТЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ на БЪЛГАРИЯ при царското семейство: ..

Вчера 6 часа бях сред Нейно Величество Природата! Вечна е! Царят е от днес до утре. Газиш зелената шир и разсъждаваш. И след 200 и след 300 години тази трева, тези билки – мащерка, жълт кантарион, … ще са същите, но Царя няма да го има.
600 парцела по 600 кв. метра раздаде социализма на


варненци на 15 км от града само едно от многото вилни зони около града – Осеново. Днес от 600 само в 60-70 има живот. Всичко друго е изоставено и животът е спрял през 1989 г.
За Царя обаче животът върви с пълна сила. Навърши 80 г. Бандитът не отиде да честити юбилея на човека, чийто бодигард беше и който го направи после генерал. Измисли си операция на коляното. Обиден му бил, защото Царя

не споменал нищо него в последната си книга.
А що се отнася до имотите на Царя, които той си взе незаконно, Симеон няма право на тази собственост, защото дядо му Фердинанд умря след баща му Борис и по закона на наследството Симеон не може да онаследи дядо си. Всички царски имоти са строени с държавни пари от държавно Интендантство, което е трябвало да се грижи за всички сгради. Единственият царски имот строен с пари на царското семейство е къщата в Баня.
Друга тема е, че царското семейство донесе 3 национални катастрофи на България.
1913 г, е първата национална катастрофа, когато България имаше територия на 30 км от Царигард, днешен Истанбул. Фердинанд

иска и Макенодия и обявява война на Сърбия и губи всичко, даже Добруджа. Румънците стигат до София. Следващата национална катастрофа е през 1915 г, когато съветват Фердинанд да запази неутралитет, но той се присъединява към Германия и губи Беломорска Тракия. Третата национална катастрофа на царете я направи Борис III, който с лека ръка обяви война на САЩ и Великобритания, на 13 декември 1941 г и американците хвърлиха бомби над София и България.

Подобни новини

Оставете коментар