САКАТ е! ЗАБРАНИХА му да се ПРАВИ на ФУТБОЛИСТ и ТЕНИСИСТ ЕРДОГАН го ПОДИГРА, помогнал след ПРЕВРАТА и го накара да НАРЕЖЕ публично БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ, скандали които… НАРОДЪТ пита: Може ли БАНДИТ с 800 000 слуги, държавни служители назначени за ИЗБИРАТЕЛИ да пребори КОРУПЦИЯТА?

Сакат е! След 4-тата операция на коляното лекарите му забравиха да се прави на футболист и тенисист, защото


връзките на коляното са много тънки и може да осакатее дълготрайно.
Това обаче е бял кахър. Турците се подиграха със слугата си. Ердоган го похвали, че много помогнал за залавянето на гюленистите след преврата и никаква реакция от Тиквата. После Ердоган му каза, че помогнал ДОСТ, защото много се засилила ролята на ДПС в България, което е намеса във вътрешните работи на държавата ни, никаква реакция от Бандита. Накрая за рождения му ден му поднесоха торта с българския флаг и го накараха да нареже бяло-зелено-червено. В Турция това е много скандално, да се реше торта с национален флаг. Заради това беше уволнен

мюфтията им, съобщи Желев в СКАТ.
Скандали, които медиите български не забелязват или защото са без сетива или защото са на хранилката на Бандита.
Вместо това се занимават с поредната измама, прах в очите на българите, че бори администрацията, тежестта и корупцията от нея. Народът пита – може ли бандит с 800 000 слуги, държавни служители, назначени за избиратели по избори да се бори корупцията.

Подобни новини

Оставете коментар