ПУТИН ПРИЕ поканата на РАДЕВ за посещение в БЪЛГАРИЯ на …. За 20 минути ДВАМАТА обсъдиха и ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ, но… ДЕСИТО вече си шие ЕРОТИЧНА РОКЛЯ

Путин прие поканата на Радев за посещение в България на


3 март или около тази дата по повод 140 години от освобождението на България от турско робство. Радев поздрави Владимир Путин и руския народ по повод отбелязването на Деня на Русия – 12 юни, съобщиха от прессекретариата на президента.
По време на двадесетминутния разговор, който се проведе по инициатива на българския президент, беше отбелязана дълбоката историческа и духовна връзка между българския и руския народ.
Руският президент благодари на президента Радев за приноса му за развитието на двустранните отношения. По инициатива на руския президент беше направен

преглед на двустранното търговско-икономическо сътрудничество, както и в сферата на енергетиката, и беше изразено общо желание за тяхното последващо развитие и задълбочаване без да бъдат политизирани и на основата на взаимна изгода.
Коментар: Проблемът на Радев е, че няма законодателна инициатива, но и има лостове за влияние.
Десито като разбра положителния отговор на Путин веднага започна офанзива за нова еротична рокля, която да не скрие нищо пред Путин.

via GIPHY

Подобни новини

Оставете коментар