БОЙКО, те искаха да ме УБИЯТ! ЛЪЖЕ, ЛЪЖЕ като ДЪРТ ЦИГАНИН. СУЛТАНА никога не говори така с везирите си. Ами ЛЪЖАТА за ШВЕДСКИЯ премиер: …

Бойко, те искаха да ме убият! Лъже, лъже като дърт циганин. Султана никога не говори така с везирите си на санджаци. Мълчи, слуша и издава заповеди. А везирите винаги се правят на султани пред раята.
Ами лъжата за шведския премиер, че


му наложил шведската държава да инвестира в България, за да купим шведските самолети, иначе ще изберем друга оферта. Това е мисленето му – бандитизъм на най-високо ниво. В голямата политика примитивното поведение, правенето на мъж е отново за пред раята. За да го прави който и да е, значи раята е изключително примитивна, елементарна за да допуска гаврата с интелигентността и. Или пък не е интелигентна, а просто служител в мутренска групировка. Няма да чуете нито един министър председател в света

да говори така, мутренско-бандитски за отношенията си ръководителите на други държави. Защото това обижда избирателите му, но в България избирателите не са избиратели, а служители. Вие знаете на какво.
Новина от последните минути:

Ердоган колабира днес пред журналисти. По-късно се появи отново пред тях и обясни, че кръвната му захар е паднала поради преумора.

Подобни новини

Оставете коментар